Sex Dildo Vibrátor Muž Masturbator Vodotesné Diaľkové Ovládanie 9 Režim Análny Vibrátor Silikónové Prostaty Masér Sexuálne Hračky Pre Dospelých

€14.36


9 Režim Silikónový Vibrátor Vodotesné Diaľkové Ovládanie Análny Vibračný Prostaty Masér Zadok Plug sexuálnu Hračku pre Mužov Homosexuálny Pár

1.Hladké silikónové prostaty masér bola chytro navrhnuté pre používateľov všetkých úrovní skúseností. Jej zúžený krku zaručuje dlhodobé pohodlie pri nosení, zatiaľ čo jeho nastaviteľná hlava s cibuľovín tip umožňuje intenzívna stimulácia prostaty. S výkonným motorom vo vnútri, je to viazané na vás na okraji potešenie - aj mimo nej.

2.Nepremokavé a USB nabíjateľné, robí ideálny spoločník pre rôzne hrať scenáre.

3. Diaľkové ovládanie vibrátory sú geniálne vynálezy a sú ideálne pre páry hrať. Tieto hračky umožní dráždiť váš partner alebo doberal, keď najmenej očakáva, že tým, že umožňujú, aby ste sa prevziať kontrolu vibrácií sa s ovládaním.

4. Diaľkové ovládanie vibrátor môžu byť dokonca v nositeľné forme ako pár vibračné nohavičky. Môžete si vybrať z batérie prevádzkované alebo nabíjateľné diaľkové vibrátory v našej fantastické výber. Odvážne páry môžu pridať odvážne twist na ich hrať, pričom ich diaľkovo ovládané vibrátory vonku a do verejnej domény pre perverzné vibrácií.

Štítky: testis prostaty masér, najnovšie masáž prostaty zariadenia, hands free viberator, vagina, sex hračky, análny, banán dildo, veľké dildo s pošvy, chvost fox vibrátor, diaľkové vibrátor rechargable.


( 0 Hodnotenie )

Počet