Teleskopická Nositeľné Vibrátor, Dildo Vibračné Nohavičky Vaginálne Masáž Diaľkové Ovládanie G Mieste Stimulátor Klitorisu Sexuálnu Hračku Pre Ženy

€22.31


Teleskopická Nositeľné Vibrátor, Dildo Vibračné Nohavičky Vaginálne Masáž Diaľkové Ovládanie G Mieste Stimulátor Klitorisu Sexuálne Hračky Pre Ženy

Položky:Teleskopická nositeľné vibrátor

Materiál:silikón

Vodotesný:Denne nepremokavé

Napájanie:USB nabíjanie

Farba:červená/fialová

Funkcie:vibrácie/teleskopická / diaľkové ovládanie

Režimy:10 vibračných režimov

Balenie zoznam: 1*vibrátor + 1*diaľkové ovládanie +1*USB kábel + užívateľská príručka

Funkcia:

1. 10 vibračných režimov slobodne vybrať všetko môže poskytnúť rôzne radosť

2. Stlmiť dizajn , hlas menej ako 50 db , bude dobré chrániť vaše súkromie

3. Silné teleskopické , 10 m, diaľkové ovládanie vzdialenosť majú rôzne funkcie

4. USB nabíjanie pomocou viac covenent

5. Použité veľmi mäkký materiál , hladké používať nebude poškodiť vaše telo

Poznamenal: Všetky naše tovaru podporu DROPSHIPPING, stačí zadať príkaz a napíšte adresu doručenia, všetko budeme robiť to najlepšie pre vás, a o pozemok sa nezobrazia žiadne predajná cena, údaje o dodávateľovi a tak ďalej; 100% diskrétnom balení chrániť súkromie zákazníka Pre 10pcs alebo vyššie množstvo, prosím, conenct nás získať dobré discout Všetky objednávky budú plne testované pred lode von Všetky naše tovaru na sklade, budeme loď vašej objednávky do 48 hodín po platiť za to, podporujeme veľkoobchod, ak potrebujete hromadne množstvo, prosím, neváhajte a pripojte sa k nám, máme pre vás dobrú cenu.

Doprava Budeme expedovať tovar na vás do 2-5 dní.Ak máte špeciálne logistické požiadavky, prosím kontaktujte nás vopred. Budeme loď podľa objednávky,Prosíme o potvrdenie vašej objednávky adresa je dodaciu adresu.

Spätná väzba: Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať váš skutočný pocit alebo obrázok tu. Ak nie ste satiafied našich produktov, služieb, alebo máte akúkoľvek otázku, prosím, fell zadarmo, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky,budeme sa snažiť vyriešiť váš problém. Vďaka vopred.

Štítky: diaľkové realistický vibrátor, moje sexuálne hračky, análny vibrat, sex vibrat, pre ženy vibrátor klitorisu g mieste, sex hračky, bdsm hračky, vibrat, sex stroker, erot hračka.


( 5 Hodnotenie )

Počet