SUCHÉ, DOBRE Sex Gél Orgazmus Ženy Mazivo 100 ml Roll-on Sex Intenzívny Pôžitok Olej na Telo Orgazmus Gél pre Ženy Sexuálne Análny

€22.32


Návrhy Na Vaginálnu Suchosť Liečby

Ak ste zistili sucha od uvedenia na lieky alebo formu hormonálnej antikoncepcie : obráťte sa na vášho poskytovateľa zdravotnej starostlivosti o snahe ešte jednu, ktorá je lepšia pre vaše telo.

Ak máte podozrenie, že vaše sucha by mohli byť spôsobené tým, že nízke hladiny estrogénov, existuje niekoľko možností liečby : vaginálne zvlhčovače alebo mazivá, miestne vaginálne estrogén krém alebo tablet, systémové estrogén (a progesterón) terapie, alebo niekedy selektívne estrogén receptor modulátory. Pozri na svojho poskytovateľa zdravotnej starostlivosti, aby zistili, čo je najlepšou voľbou pre vás.

Ak to, čo váš sexuálny partner robí nefunguje pre vás : mali by ste vyskúšať diskutovať vaše sexuálne ľubovôle a nevôli-môžete dokonca zistiť, že len hovorí o tom, zvyšuje vzrušenie. Ak vám chýba túžba pre vášho partnera, je len na vás, čo budete robiť odtiaľ, či chcete opätovne prehodnotiť svoj vzťah alebo vyšetrovať akékoľvek zdravotné problémy, ktoré možno preberať s vaše libido.

Ak máte pocit, zapnutý, ale nie ste mokrom : tráviť viac času na predohra môže byť jedným zo spôsobov, ako zvýšiť svoje prírodné mazania. Ďalšou možnosťou je použitie osobných mazivo (lube) počas sexuálnej aktivity alebo masturbácia.

Ste oprávnený vrátiť a dostať vrátenie peňazí do 7 dní od prevzatia tovaru bez uvedenia dôvodu. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a poštovné náklady znáša kupujúci.

Ak účinok nespĺňa vaše očakávania, prosím kontaktujte nás a získajte pomocou odporúčaní. DRYWELL zaručuje plnú náhradu bez vrátenie položka raz potvrdzujúceho, že to nie je účinný na vás.

Ak ste objavili chybu na položku, prosím informujte DRYWELL s poskytovaním vaše číslo objednávky počas záručnej doby. Budeme nahradiť objektu zadarmo.

Ak zistíte, že váš produkt je chybný mimo záručnej doby, alebo ste stratili doklad o kúpe, prosím, kontaktujte DRYWELL získať 50% zľavu na nákup nového zariadenia.

Štítky: ženy masážny olej, moje sexuálne hračky, penis mazivo gél, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, predčasné ejacul, sex hračky, análny, j mazivo, dospelých produkty sex, orgazmus, esenciálny olej pure.


( 0 Hodnotenie )

Počet