Erotické Prst, Vibrátor Rukáv 9 Frekvencia Diaľkové Ovládanie Masáž Pošvy G Mieste Stimuláciu Klitorisu Análny Pre Ženy MMasturbator

€13.18


Erotické Prst, Vibrátor Rukáv 9 Frekvencia Diaľkové Ovládanie Masáž Pošvy G Mieste Stimuláciu Klitorisu Análny Pre Ženy mMasturbator

Intenzívne Vibrácie Režimy :

1. 9 - silný klitorálny stimulátor má 9 rôznych vibrácií, ktoré sú dostatočne silné.

2. Úplne Vodotesný-Všetky g-spot vibrátor je vodotesný! Môžete uniknúť zo svojho pracovného života na užite si tento malý hračka vo vani alebo sprche a nechať vlna po vlne rozkoše umývanie nad vami!

3. Super Mäkké Silikónové - Vyrobené z prvotriednej, hypoalergénny silikón, tento prst, vibrátor je hodvábne hladký a telo-bezpečné; Skvelé pre tie úžasné stimulácie.

4. Zakrivené a Textúrou Tip - zakrivené tip sladké spoty cieľov vy alebo váš partner pre presné potešenie, zatiaľ čo rebrovaný ticklers sú tam pridať ešte jeden podnet, ktorý vás vezme do neba!

5. Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie - Tento prst atmosféra je jednoduché použitie, a prichádza s diaľkové ovládanie, takže už nikdy nebudete musieť prerušiť akciu na zmenu funkcie. To je skvelý spôsob, ako okoreniť hrá sólo a predohra!

Štítky: prstom sexuálne hračky, g mieste žena, vagina, prst pošvy, g mieste, masturb, elektro pošvy, muž masturb, dospelých sex prst rukáv, automatické masturbator pre mužov.


( 0 Hodnotenie )

Počet