Neoprénová Pás Tréner Žien Spojivá Frézovanie Modelovanie Popruh Korzet Kolumbijskej Podväzkové Pásy Telo Shapewear Faja Shaper Krídla Reduktívnou

€11.54


Dizajn: Pás tréner orgán obrážačka pre kulturistiku

Funkcia: Pás tréner & tank top vesta dizajn; 6 Oceľ Zips

Materiál: Neoprén

Dostupné veľkosti: S/M/L/XL/2XL/3XL Farba

K dispozícii: Čierna; Ako pic zobrazené

Ocassion: Everday.Cvičenie. Športu.Beží.Joga.Gym. Darček, atď.

Garmen starostlivosť: Studenej vody na umývanie rúk budú udržiavať produkt v pekný tvar

Package Zahrnuté: 1 ks ženské telo shaper s zips

VEĽKOOBCHOD A DROPSHIPPING SÚ OBE PRIVÍTALI? Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre pokles lodnej dopravy,,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. AKO MÔŽEM SLEDOVAŤ STAV MOJEJ ZÁSIELKY? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), ČO môžem ROBIŤ, KEĎ NÁKUP OCHRANY ČAS uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Zvyčajne môžeme loď vašej objednávky do 24 hodín počas pracovných dní.

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: sexy spodná bielizeň ženy erotické nohavice, tváre parník, ženské školiteľov ženy, d školiteľov, shaper, veľké prsia, binder krúžok, pás tréner sa, muži korzety, korzet ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet