Veľkoobchod Tank Topy 100ks/Veľa Orgán Obrážačka Sauna Ženy Pot Vesta Šport Telocvični Popôrodná Bielizeň chudnutie Chudnutie Frézovanie

€479.67


Majiteľ slová:

Môj obchod uzavretý pre 4 rokov, ako som sa usadil a venovať všetky seba, na svoju rodinu a dieťa. Teraz môj krásny syn môže chodiť a hovoriť,ja si ujsť mojej kariéry toľko, že sa nemôžem dočkať, až otvoriť môj obchod zdieľať niektoré kvalitné frézovanie so všetkými mojimi zákazníkmi!Môj Strýko je produkovať frézovanie po celé desaťročia,zvládam všetky exportnej činnosti, ktoré veľkoobchodných a maloobchodných podnikania, na ktoré sa vzťahuje.Ak ste si objednali naše frézovanie a páčilo sa začať svoje vlastné podnikanie,by sme robili, čo sme mohli spolupracovať na pomoc môžete vziať preč!Vitajte kontaktujte nás pre viac veľkoobchod! Prajete, môžeme tím až do dosiahnuť viac! Prajeme všetky moje vážení zákazníci položky žiaduce a bravo život!

Oznámenie Pred Tým, Ako Umiestnite Objednávky:

1,Pls láskavo dajte nám vedieť vaše potreby veľkostí a farieb,si môžete namiešať telo shaper je veľkostiach a farbách.

2,viac frézovanie nariadil,že lacnejšie ponuky budú ponúknuté.Pls kontaktujte nás, ak chceš, aby veľké množstvo orgán obrážačka.

3,100% prírody latex eco-friendly textílie pás tréner.s USA 6P certifikácie.Pevne napnutá vaše telo,aby sa vaše telo chudnutie a ohromujúci.

4,Vitajte na mix, aby iných žien korzet,kombinézu,človek je telo shaper,zadok lifer,pletenca cinchers na našej predajni.

5,telo shaper je veľkosť grafu je ľudské opatrenie,1-3 cm tolerence je prijateľné.

6,Ak dodané nesprávne alebo poškodené tie, vrátiť alebo vrátenie peňazí na naše náklady.

7,Tento pás tréner s najlepšou kvalitou! NAJLEPŠIA VOĽBA pre dary a ja.0.5 kg /ks

Podrobnosti:

Štítky: pot tréner, telocvičňa machin, termo shaper ženy, miestnosť, sauna, esc chudnutie, telocvičňa muž váhy, vážené dámy vesta, ploché brucho pre ženy, shaper, muži štíhlejšie telo.


( 0 Hodnotenie )

Počet