Joyshaper Nastaviteľné Obrážačka Podprsenku Prsia Starostlivosti Podporu Žien Hrudníka Zmobilizovať Corrector Shapewear Topy Poprsie Zdvihákov Bielizeň Kríž

€7.87


Popis výrobku: 80%Nylon, 20%Spandex Háku a Očí uzavretie Obrážačka Podprsenku Vesta:Podprsenku Frézovanie dáva mierne podpora push up podprsenka podľa vašej hrudi ,poskytuje úžasné krivky.Nastaviteľné dvojité ramenný popruh môže znížiť ramenný tlaku a poskytuje lepšiu fixáciu. Držanie tela Corrector Podľa Oblečenia:Perfektné ísť s svoju dirndl na Oktoberfest.Tento postoj podprsenka corrector je určený na podporu a hladký Chrbát,ťahá ramenách späť na udržiavať správne držanie tela, zlepšiť držanie tela a hunchback, a aby ste sa istejšie. Push Up & Zhromažďovať Vaše Prsia:Naše prsia frézovanie pridáva U-tvarované podprsenka podporu dizajnu, ktoré vám pomôžu zabrániť hrudníka časti a zhromažďovať prsia účinne vyhnúť prsia kompresie pri pridávaní mierne push-up efektom a zlepšuje držanie tela. Mäkká a Priedušná:Tento prsia podporu podprsenka je vyrobená s oka, sofy,vysoko elastický materiál, tesný zapadajú je bezproblémové pod oblečením a aby ste sa cítili pohodlne. S 3 riadok nastaviteľné háky, môžete ľahko nosiť a upravte ho pre pohodlné nosenie na všetky časy.Hlavný materiál:80%Nylon, 20%Spandex. Podľa hrudníka bavlna dizajn môže zvýšiť účinok hrudníka podporu a zvýšenie kontaktmi s hrudníka na zvýšenie komfortu.Tento hrudníka zmobilizovať korzet je prispieva k prsníku, recovery.

Joyshaper podprsenka frézovanie pre ženy Hrudníka zmobilizovať Korzet držanie tela Corrector Shapewear Dirndl Oktoberfest

Naše podprsenka frézovanie pracuje spolu s vaše obľúbené podprsenky push-up a zväčšiť svoje prsia ešte viac tým, že upozorňujú, každý kúsok z vás nahor.

Funkcie

Obrážačka Podprsenku

Push-up Prsia

Späť Podpora

Správne Držanie Tela

Priedušná & Nastaviteľné

Po Operácii Obnovenia

Tabuľka Veľkostí

S (2~4), Podprsenku Veľkosť: 32B,32C,32D,34A,34B, Prsia Veľkosť:32 1/2"~34 1/2".

M (6~8), Podprsenku Veľkosť: 32D,32DD,32DDD,34B,34C,34D,36A,36B, Prsia Veľkosť:34 1/2"~36 1/2".

L (10~12), Podprsenku Veľkosť: 34D,34DD,34E,36B,36 ° C,36,38A,38B, Poprsie Veľkosti:36 1/2"~38 1/2".

Vyberte si správnu veľkosť, aby sa zabránilo podpazuší príliš tesné

Ako Umývanie

Odporúčam ručné pranie vo vlažnej vode menej ako 30C, Č Bielidlá, Vyhnite sa nadmernej expozície slnečným žiarením, pretože to môže spôsobiť poruchy pružnosť.

Doprava

1. Tovar bude odoslaný do 2 pracovných dní po zaplatení platby vymazané.

2.Sledovanie info pls vyhľadávania www.17track.com

( Možno aj viac ako 30 pracovných dní.Plz byť trpezlivý pre príchod, alebo pošlite nám e-mail naraz! )

Vrátenie/Return

Ak máte pocit, že sklamaní s položku, ktorú dostal, prosím, povedzte nám do 7 dní.

Chápeme, frustrácie môžete mať, prosím, kontaktujte nás pred otvorením akýkoľvek spor, alebo ho opúšťajú všetky neutrálny/negatívny spätnú väzbu.

Služby Reseller Pre predajcov, môžeme ponúknuť DROP SHIPPING vášho zákazníka priamo bez akýchkoľvek našom obchode informácie. Služby Prosím, napíšte mi cez TradeManager alebo správu, ak máte akékoľvek otázky, sme vám odpoveď do 24 hodín TradeManager on-line 9:00-12:00, 13:00-18:00 hod. Správa bude odpovedať do 24 hodín ( cez víkend nie je súčasťou balenia)

Štítky: shaper top, 11 poprsie, shaper, bodyshaper muži ženy, černobyle nálepky, spodná bielizeň, bodi shaper ženy, kolagén zlatá maska, binder prsia, pantimedia.


( 0 Hodnotenie )

Počet