Al Rehabilitačné/Arabské parfum vody Rasha/Rasha, 35 ml

€5.64


Zloženie Vody 5% linalool 5% geraniol 5% limonén 5% citronellol 5% eugenol 5%, benzyl alkohol 5% parfumy 5%, hydroxyisohexyl 3-циклогексен карбоксальдегид 5% hydroxycitronellal 5% denaturovaný alkohol 30%, butyl-hydroxy toluén, 5% farbivo CL 17200 5%, farbenie CL 19140 5%, farbenie CL 14700 5% Popis

Parfum vody Rasha z Al rehabilitačné 35 ml odkazuje na dámskych parfumov z triedy ambroid, korenistá. Arabská duchov vôňa šťastia! Táto sladká, ale nie podobenstvo, očarujúce a luxusné vône populárnej značky. Mäkké karamel-vanilková vôňa hornej poznámky prepojené s jemnými kvetmi ruže a jazmínu, šafran, tlačí vás s tenkou závoj. Hlavný poznámky: Drevo ud, Jantár a Jazmínu. Pre elegantné, oslňujúci žena. Vôňa bude zdobiť dátum, prechádzku, výlet k moru alebo do lesa. Pre akékoľvek oblečenie, ktoré kladie dôraz na ženskosť a šarm. Aróma je vynikajúci v lete a v zime. Analógový: Scarlet Rain z Mandarínok kačica. Aróma Rasha z Al rehub je ponúkaný v našom internetovom obchode aj vo forme ropy duchov objemu 3 ml a 6 ml. Na internete môžete nájsť a kúpiť sondy tejto vône, prečítajte si recenzie o nej.

Štítky: essentail olej, caiqing olej, tráva olej, citrón krém pre pleť, gáfor olej, jasmin olej, hip až olej, lizard olej, základné masáž, olej lemongrass.


( 1 Hodnotenie )

Počet