Al Rehabilitačné/Arabské parfum vody al rehub Nebras/Nebras, 35 ml

€10.81


Zloženie Vody 5% butylphenyl метилпропиональ 5% linalool 5% geraniol 5% limonén 5% citral 5% citronellol 5%, hexyl cinnamal 5% бензилсалицилат 5% kumarínu 5% eugenol 5%, benzyl alkohol 5% parfumy 5%, alpha-isomethyl ionon 5% hydroxyisohexyl 3-циклогексен карбоксальдегид 5% hydroxycitronellal 5% denaturovaný alkohol, 5% Amilcinnamal 5%, butyl hydroxitoluol 5%, benzylbenzoate 5% Popis

"Parfum vody Nebras z Al rehabilitačné 35 ml je jemný, kvetinový, zeleniny, arabčina parfum. Viac vhodná pre ženy. Po prvé, vo vôni sa prejavuje tým, citrónová tráva a šumivé citrusové plody, potom pridá poznámku citrón. Srdce poznámky viesť Jazmínu a dreva RP. Vlak zo santalového dreva a Ambry je namočený vo Východnej tepla a charizma. Zmyselná vôňa ocenia jemné, elegantné lady alebo mladé dievča s dobrým vkusom. Obľúbená vôňa sa otvára na jar a na jeseň. Vhodný pre prácu v kolektíve, nie je obsessive a príjemné. Dobre harmonizuje s oblečenie v štýle klasiky a ľudové. Parfém vám v pamäti lete na zamračených dní. Analógový: Armani Code ultimate femme od Giorgio Armani. Vôňa Nebras z Al rehub je ponúkaný v našom internetovom obchode aj vo forme ropy duchov objemu 3 ml a 6 ml. Na internete môžete nájsť a kúpiť sondy tejto vône, prečítajte si recenzie o nej.

Štítky: essentail olej, chili olej, caiqing olej, tráva olej, citrón krém pre pleť, gáfor olej, jasmin olej, hip až olej, lizard olej, olej lemongrass.


( 3 Hodnotenie )

Počet