SEKERA 48HR Anti-transpirantk pack 12und

€24.39


Antiperspirant deodorant sprej SEKERA Zlato Antimarcas biela konci tvar ruky čistota muž AXE. Ponúka ochranu proti potu žiadne Biele značky č smudging Žltá, chrániť tvoj štýl v rade chvíľu. Ďakujeme ello, čerstvé podrás majte svoje podpazušie a bezchybný vždy pudiendo predviesť svoje košele viac elegantné.

Postarať sa ako človek, rafinovaná a má absolútnu na Oud dreva a vanilky. Tento zápach jemné a darčekové mať nezabudnuteľný dotyk, ktorý vám pomôže cítiť sa stále bezpečnejšie Áno rovnaký v každej situácii. Na priniesť až zhody výrobku, premiešame maloobchodného balenia a mantenlo 15 cm tvoje podpazuší. Strieka v krátkych dátových balíčkoch v dobre vetranom priestore pre ochranu pachy, ktoré by mohli zničiť tvoj štýl, a začína sa tvoje dni s pocitom Bezpečnosti osobných a sviežosť.

Nezáleží na tom, či llevas camisa blanca alebo Černoch, SEKERA Gold Anti Biele značky Blanca s nenechá Biele značky blanca s ni smudging Žltá. Zvyšuje tiež Proti potu ochrany s našimi grama gély VAŇA SEKERA Body Wash. SEKERA je značka výrobkov pre osobnú starostlivosť muž číslo 1. SEKERU produkty boli navrhnuté tak, aby boli určené pre mužov všetkých vekových kategórií, dokonca aj tínedžerov. ! Saca najlepšie sami!

Štítky: sekera tomahawk, sekera hatchet, ax, sekera taktika, ax dreva, sekera tábor, sekera hodiť, sekera strane, sekera vonkajšie, sekera dreva.


( 1 Hodnotenie )

Počet