Lumenier AXII HD Patch 5.8 GHz 8.2 dBi s AXII HD Stubby 2.2 dbi LHCP Antény Kombinovaný Set pre DJI Digitálny HD FPV Okuliare RP-SMA

€48.32


Na Lumenier AXII HD 5.8 GHz Anténa Kombinovaný Set pre DJI Digitálny HD FPV Okuliare. Combo sada kruhových polarizované antény špeciálne určené pre DJI Digitálny HD FPV Okuliare. Navrhnuté tak, aby poskytovali dlhý rad 5.8 Ghz video príjmu v kompaktnom.

Nakoniec, vysoko kvalitné sadu antény navrhnutý ako priama náhrada a upgrade pre vaše akcie DJI antény pre DJI Digitálny HD FPV Okuliare. Na AXII HD antény boli navrhnuté z dôvodu byť perfektný zápas pre DJI okuliare. Na AXII HD antény sú formulár montáž, nízky profil, farba matching, priame pripojenie RP-SMA, a to všetko s ešte lepším výkonom.

Na Lumenier AXII HD 5.8 GHz Patch Antény vám ponúka najvyšší výkon môžete získať od high gain mini patch anténa určená pre DJI Digitálny HD FPV. Na Lumenier AXII HD Patch má vysokú 8.2 dBiC získať pre dlhé vzdialenosti lietanie a vynikajúci prienik cez objekty v porovnaní s normou všesmerového FPV antény. Takisto ponúka neuveriteľnú 92% účinnosťou (väčšina mini patch antény sú nižšie ako 75%), čo znamená, že budete mať úžasný výkon a najlepší obraz vo videu okuliare. Lumenier, navrhnutý v spolupráci s renomovanými FPV antény dizajnér Hugo z TrueRC, vám prináša Lumenier AXII HD 5.8 GHz Patch Anténu.

Na Lumenier AXII HD Stubby bola založená na veľmi populárny AXII 2 Stubby antény, ale ďalej prispôsobiť tak, aby bolo priamym vhodný pre DJI HD Okuliare. Na AXII HD Stubby prichádza s vlastnou RP-SMA konektor navrhnutý tak, aby priamo a pevne skrutku na DJI Okuliare. Žiadne adaptéry potrebné! To je ultra-kompaktný a efektívne nastavenie od nemusíte strácať dB s možnosťou adaptéry. Forma Kovanie Dizajn pre DJI HD FPV Okuliare

Nielen AXII HD Antény majú úžasné výkon, ale, že to v ultra kompaktnom (iba 7 mm hrubá) a hmotnosťou len 22g vrátane konektor a kábel. To je anténa ideálnou voľbou pre váš DJI HD systém. Každý Patch antény prísť s obojstranné penové pásky na formulár-montáž priama montáž riešenie vašich okuliarov je s modularitou. Pretože to je tak malý a kompaktný, nemusíte sa obávať, narážajú do veci, zatiaľ čo na sebe tieto antény ako iné väčšie a ťažšie vysoký zisk antény. Super ľahko uložiť do cestovnej tašky, rovnako, a nie je potrebné odstrániť antény na cestách.

Na vstrekovaným polykarbonátu prípade Stubby plne chráni antény prvky vo vnútri umožňujúce ľahké, starať-free skladovanie. Prípad je uzatvorená s ultra-sonic zvaru a je nárazuvzdorný na ochranu pred náhodným kvapky. High Gain & Široký Šírka Lúča

Všeobecne platí, že s takým vysokým zisk antény by ste sa obetovať účinné FOV (zorné pole) alebo šírka lúča, ale s AXII HD Patch Antény dostanete to najlepšie z oboch svetov: High gain a široký lúč, šírka! Na AXII HD Patch vám 8.2 dBiC zisku, kým ešte žije vyše 68 stupňov horizontálny lúč a 68 stupňov vertikálne. To znamená, že anténa je viac priestoru a môže ešte vám jasný obraz dokonca aj vtedy, ak nie ste namieril presne na vaše lietadlo alebo vysielač. Presné Strojárstvo s kvalitnými Materiálmi

Na Lumenier AXII HD sú vyrobené s vysokou kvalitou, nízkou stratou materiálov. Materiál je kľúčom k dobrej kvality antény, a ešte viac, keď ide o výkon. Táto technológia spolu s precíznej výroby výsledky v top of the line antény pre príjem. Je navrhnuté pre prácu s DJI HD FPV Okuliare pre 5.8 GHz, a je schopné prijímať signál až do mnohých na míle ďaleko. Funkcie Circularly Polarizované Určený pre DJI HD Digital FPV Okuliare, forma montáž Kompaktný nízkoprofilový dizajn na svoje okuliare, jednoduché skladovanie a prepravu Vysokej 8.2 dBiC pre dlhé vzdialenosti a zlepšenie signálu prieniku Vysoká účinnosť antény pre lepší signál Široký 68 stupeň šírka lúča na patch antény, 360 stupeň na stubby Špecifikácie AXII HD Patch Antény Frekvencia : 5.8 GHz Pásma : 220 Mhz Zisk : 8.2 dBiC VSWR: 1:1.1 - 1:1.3 Žiarenie Účinnosť: 92% Lúča Šírka : 68° H. 68° V. Polarizácia: (LHCP) na Ľavej Strane Circularly Polarizované Konektor: RP-SMA (Hodí DJI Okuliare priamo, nesmú byť použité na štandardné SMA) Rozmery : 73mm x 35mm x 9 mm (21 mm s SMA) Hmotnosť : 22g každý AXII HD Stubby Anténa, Zisk: 2.2 dbic Axiálny pomer: 1.0 (perfektný) šírka Pásma: 5.3 GHz-6.2 GHz Žiarenia Účinnosť: 98% Lúča Šírka: 360 stupňov (omni-directional) SWR: Hmotnosť: 6 g Veľkosť: 26 mm x 17.5 mm Konektor: RP-SMA (vlastné dlho) Funguje skvele aj ako vysielacou alebo prijímacou anténou Kompatibilné s inými štýly 5,8 GHz RHCP antény Polarizácia: (LHCP) na Ľavej Strane Circularly Polarizované Zahŕňa 2x Lumenier AXII HD Patch Antény (LHCP) 2x Lumenier AXII HD Stubby Antény (LHCP)

Štítky: dvere drone, hra keychain, cosplay prop, maybach hračka, zbraň starostlivosť kit, 2 bod taktické puška šatka, diamant farby pug, veľká vojna, výšivky páva, nit pre džínsy nástroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet