Lumenier Micro AXII Stubby SKITZO SMA 5.8 GHz 2.2 dBi Zisk FPV Anténa pre RHCP Fatshark FPV Okuliare FPV RC Racing Drone Modely

€23.15


Na AXII 2 výkon, ktorým dôverujete, no s trochu osobnosti! Lumenier má hydro-ponoril do AXII 2 Pravom Uhle Stubby Antény prijať sám trochu menej vážne. Skutočne jedinečný a jeden druh, nebudete nájsť inú anténu ako to, pretože tam nikdy bol iný, ako ho!

Použite SKITZO SE antény na vašu pre dokonale wild combo! AXII 2 Výkon - SKITZOFIED! Lepší Rozsah Vyšší Zisk (2.2 dBic Zisk) Široký rozsah Pásma (5.3-6.2 GHz) Čistý Signál A Lepšie Odmietnutie k Rušeniu vstrekovaným Bývanie SKITZO Hydro Dip Dizajn Prakticky Ideálny Axiálny Pomer

Zatiaľ čo takmer každý aspekt AXII 2 bol zdokonalila, veľkosť a hmotnosť sa podarilo zostať rovnaké. Na AXII 2 je stále jedným z najmenších a najľahších kruhový polarizačný antény na trhu, ideálny pre ľahké pretekárske stavia alebo freestyle štvorkolky.

Na AXII 2 prichádza v mnohých typov konektorov ako SMA, MMCX, U. FL, Stubby SMA, a Dlho SMA. Presné strojárstvo dal túto anténu prakticky ideálny 1.0 Axiálny pomer, ktorej výsledkom je pravda, circularity. Na vrchole sa, že na AXII 2 má úžasný max zisk 2.2 dBic, pravda, upgrade cez pôvodný AXII. Super Tvrdý

Antény sa veľa zneužívania, najmä keď dal na quad. Na AXII 2 robustná anténa bývanie je vyrobené z nového injekčne vyrobený z polykarbonátu, a ultra-oficiálny zvárané zatvorené. To má výrazne lepšiu trvanlivosť AXII bývanie.

Poznámka: Pri inštalácii, upevnite anténu cez SMA konektor, nie twist spp. Špecifikácie Zisk: 2.2 dbic Axiálny pomer: 1.0 (perfektný) šírka Pásma: 5.3 GHz-6.2 GHz Žiarenia Účinnosť: 98% SWR: Hmotnosť: 6.7 g Veľkosť: 23.6 mm x 17.5 mm Kábel: Nie Konektor: v Pravom Uhle SMA Funguje skvele aj ako vysielacou alebo prijímacou anténou Kompatibilné s inými štýly 5,8 GHz RHCP antény, Polarizačné Ľavej Strane Kruhové (LHCP) Obsahuje 1x Lumenier AXII 2 Pravom Uhle Stubby 5.8 GHz Anténa - SKITZO Hydro Dip SE (LHCP)

Štítky: anténa fpv dlhé, fatshark hdo2, anténa lhcp, dj nálepky, fatshark hd3, fatshark popruh, hudba nálepky, fatshark, anténa fpv, fatshark hdo.


( 1 Hodnotenie )

Počet