FATJAY Leopard Hobby LBPS4274 striedavé sensored inrunner 4274 2150KV 4-pólového motora pre RC auto 1/8

€67.72


Leopardovi 4274 je všetko nové od Leopard na 1/8 monster truckov a truggies. Tento moment monster funkcie sensored prevádzky pre hladký, spoľahlivé dodávky energie.

Leopard sú zostavené pomocou najvyššej triedy komponentov pre vynikajúci výkon a dlhú životnosť. Najnovšia generácia 4-pól rotory poskytnúť masívny krútiaci moment, a sú Kevlar zabalené tak, aby sa zabezpečilo, magnety, zostať na mieste, na všetkých ot. / MIN to. Všetky súčasti sú precízne opracované, vyvážené a ručne postavený na zárukou kvality a s rozsiahlou produkt linka vrátane mnohých veľkostiach stačí, že sa nenájde od iných výrobcov ste si istí, nájsť Leopard motora, aby sa zmestili vaše aplikácie.

Funkcie: Precízne opracované hliníkové puzdro Kevlar zabalené, 4-pól rotora Dovezené vysokorýchlostné Japonské ložiská Strane rany statorového, pomocou vysokú čistotu/vysoká teplota medený drôt Vynikajúci odvod tepla

Štítky: leopard striedavý motor pôvodnej, fatjay rc, striedavé leopard, rc autá striedavé, Striedavé, striedavé inrunner motora, striedavé motory na striedavý, 2 cpu huanan x79, lc80, phantom shell.


( 0 Hodnotenie )

Počet