720pcs Cupcake Vňaťou Podpora Prispôsobenia sa, Prosím, Napíšte Nám Výber Štýlov

€22.54


720pcs Cupcake mulčovače

Dodanie: 1 lot = 30 tašky ( 720 ks )

Vlastnosti produktu : 1: hliníkový filmy oblasti s kovový lesk, jednotná farba, lopta celkom 2: je možné použiť opakovane jednoduché nabíjanie a vybíjanie plyn, nepoužívajte čas zahodiť Oh! 3: Po ukončení nafukovacie lopty úst zovretia, ploché, lopta sa dodáva v ústach tesniace lepidlo automaticky!!! Pozor Prosím:

Platby

1. Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.tantra-egypt.sk ako Alipay, kreditné karty,real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

2. Platby musia byť hotové do 7 dní po zadať objednávku, ak máte akúkoľvek otázku, s platbou, je pekné, dajte nám vedieť.

Zásielky

1. Pri zadaní objednávky, prosím, zvoliť dopravu mathod, vám bude produkt zaslaný s mimoriadnym Čína príspevok ako obvykle, to je doprava zadarmo.

2. O termíne dodania, zvyčajne zásielky trvá jeden mesiac a dva mesiace na to, aby sa dospelo k ruke. Ak nechcete dostávať pozemok v 2 mesiace, oznámte nám. Budeme make-up pre vás. nie sme guaratee čas doručenia na všetky medzinárodné zásielky v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované, prosím, na vedomie, že to, že nie sme zodpovední za indditional colných poplatkov, brokenage poplatkov, daní a iných pre dovoz do vašej krajine.

3. Tovar bude expedovaný do 48 hodín, akonáhle je to možné, aby sa na dodávku úspešne, prosím, uistite sa, že ste opustili úplná adresa, správne psč a k dispozícii telefónne číslo.

Kontaktujte nás

1. Ak máte akékoľvek otázky, prosím voľne napíšte nám, radi vám odpovieme na vaše otázky ASAP

2. Budeme odpovedať na vaše otázky e-mailom, skontrolujte svoj e-mail pre odpovede.

Spätná väzba

1. Vaše satisfacion a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2. ak máte akýkoľvek problém s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Veríme, môžeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: alice hračka, v ríši divov, koláč, cooki, cooki fréza, alice pvc, v ríši divov, živica hračka, obrázok veľa, znak fréza.


( 1 Hodnotenie )

Počet