Vlastné Happy Birthday Motýľ Veniec Tortu Vňaťou Drevené Narodeninovú Tortu Vňaťou Osobné Narodeniny Akryl Tortu Vňaťou

€7.43


Vlastné Happy Birthday Motýľ Veniec Tortu Vňaťou Drevené Narodeninovú Tortu Vňaťou Osobné Narodeniny Akryl Tortu Vňaťou

Poznámky Len anglické názvy môžu uspieť. Ak sa názov v inom jazyku, prosím, kontaktujte ma a nechať správu, ak chcete upraviť názov. Ďakujeme!

Materiál: Drevo,Akryl

Farba:Lesk zlata,Lesk striebra,Black,Modrá,Mirror gold,Zrkadlo rose gold,Zrkadlo rose červené,Zrkadlo strieborné,Ružová,Svetlo ružové,Biela,Dreva,Starého dreva

Výška: 14 cm,16 cm,18 cm,19 cm

Akékoľvek pripomienky, prosím neváhajte a kontaktujte nás,s pozdravom.

1.Radi by sme sa vám poďakovali za nákup u nás. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je veľmi hodnotné. Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. 2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom neutrálny alebo negatívny názor. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť akýkoľvek problém, s ktorými ste sa stretli. Je to dôležité, pretože to nám pomôžu zlepšiť naše služby a pre vás slúžiť lepšie pre váš čas.

Štítky: akoya medion, 13 tortu vňaťou, msi x370, vlastné happy birthday vňaťou, tortu vňaťou jeden dreva, klávesnica msi, msi x340, U210, happy birthday vňaťou dreva, narodeninovú tortu vlastné.


( 0 Hodnotenie )

Počet