Vintage Valentines Post Karty Jedlá Oblátka Papier Retro Darom Lásky Tortu Vňaťou Cukrárske Zdobenie Nástroje Festival Dodanie 18pcs/Set

€5.78


1.Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nie je príjem tovaru, nás prosím kontaktujte, sme sa rozšíriť dátum doručenia prvýkrát.

2.Ak po uplynutí 60 dní ( Brazília 90 dní ) sa vám stále nedostávajú tovar, prosím, kontaktujte nás, vrátime.

3.Prosím nenúťte spory v rámci 60days (Brazília 90 dní), je to nepríjemné.Neakceptujeme žiadne spory o č sledovacie číslo.

4.Vzhľadom k našej väčšina výrobkov je svadba/strana výrobky , dátum dodania je veľmi dôležité pre každého, tak prosím potvrďte vašu svadbu/strana, dátum opatrne, ak nemáte viac času, radi by sme vám poradíme vybrať express namiesto čína príspevok , môžete prijímať balík do 5 až 10 dní, ak sa rozhodnete vyjadriť, sme si lacnejšie express pre vás.

Ak chcete uskutočniť objednávku,to znamená, že súhlasíte s vyššie uvedené pokyny. Vintage Valentines Post Karty Jedlá Oblátka Papier Retro Darom Lásky Tortu Vňaťou Cukrárske Zdobenie Nástroje Festival Dodanie 18pcs/Set

Upozornenie:Všetky výrobky sú čisté ručné rezanie, môže mať za následok produkt okraji mať chyby,ale nemá vplyv na použitie výrobku,

prosím vás ubezpečiť, nákup! Materiál: Oblátka a Potravinárskych Farieb Balenie: 18 ks /taška veľkosti: 7.5*10 cm

Je to perfektný nápad pre prisluhovači košíček s jednoduché metódy

môže byť použitý pre cupcake, cookie, alebo všetky dezerty, a jesť to direclty.

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme!

Oblátka Papier nazýva aj ryžový Papier, Oblátka-papering je relatívne nový cookie zdobenie a zahŕňa nič viac než jednoduchý cut-and-paste technika.Pre nezasvätených,oblátka papiere sú tenké, priesvitné listy dehydrovaných zemiakov na výrobu škrobu,vody, rastlinný olej,ktoré sú ako obyčajný a predtlačené s potravinami-bezpečné farbivá v mnohých vzoroch.

Používa sa tiež na spodnej časti Turron španielsky Candy, ktorý je tak populárny ako v USA a v Španielsku. Jedlé papier je svetovo najpopulárnejších produktov, všetci používanie a užite si to, tak čo budeš robiť?

Ako používať:

1.Pred použitím štrbinou za film, budú tlačiť na obrázku je dlažba, v smotany layer cake,rôzne typy krém sa aplikuje.

2.Film vďaka hladkým otvorom mokré,môžu byť umiestnené do mrazničky v 30-60 sekúnd,aby ladne odstrániť filmov.

3.Prstami (na sucho)dotyk zmeniť veľkosť obrázka, aby sa vylúčila možnosť povznesenie a bubliny.Miesto nebudete môcť vyzdvihnúť, alebo presunúť obrázok,obrázok postupne istený stredné krém.

Upozornenie:

1.Každá položka je uzatvorená pre optimálnu čerstvosť.Nie chladom.

2.Všetky vlhkosti je potrebné sa vyhnúť crystal oblátka papier.Nedávajte priamo na oblátka plátky čerstvej smotany alebo maslo.

3.Na oblátka papier je trochu krehké. Veľmi malé kúsky môže prerušiť v tranzite.To je považované za normálne.

Štítky: motýľ vňaťou, jedlé postrekovačov malé, amanda tortu vňaťou, vianočné sošky anjelov, decoupag papier, sk jedlé zlato lístia, narozeninový dort dekor, krajina valentine dekorácie, tortové sviečky vňaťou flamingo, jedlého papiera oblátka.


( 1 Hodnotenie )

Počet