4MP WiFi PTZ Kamery Vonkajšie AI Humanoidný Detekcie Dual Svetlo Wireless Speed Dome Akustický signál CCTV kamerový IP Kamery

€33.61


Ako nakupovať ZY výrobky za najnižšiu cenu ?

1. Užite si ZYsecurity je kupóny. 2. Sledujte nás, aby si fanúšikovia zľavu. 3. Objednávka viac získať veľkoobchodné zľavy. 4. Zdieľať si objednať ZY produktov na svoj sociálna platforma, získať 3-5USD kupóny. 5. Nechať 5-Hviezdičkový pozitívnu recenziu s obrazom, získať 3-5USD kupóny.

2KPro 4MP Wifi PTZ Speed Dome IP Kamery

ZYsecurity H. 265 Bezdrôtový PTZ Kamery S AI Humanoidný Detekcie / Oblasti detekcie & Line detekcia Alarm/ Dual-svetlo, Farebné Nočné Videnie / Svetlo & Zvukov Budenia / obojsmerné Audio / detekcia Pohybu / Cloud Storage / SD Card / Onvif / IP66 Nepremokavé Vonkajšie Použitie Bezpečnostných Kamier kamerového CCTV Kamery.

Balenie Zoznam

1x2KPro 4MP WiFi PTZ Kamery 1x DC12V 2A Napájací Adaptér (voliteľné príslušenstvo) 1x anglický Manuál 1x Skrutka vrece nástroje 1x CCTV Prihlásiť 1x SD Karta (Možnosť)

Fotoaparát je kábel ≈30 CM, Napájací adaptér je kábel ≈ 1Meter, Prosím, kliknite na obrázok nižšie kúpiť DC predlžovací kábel, ak je to potrebné:

Prosím, Vyberte si Ten Správny Adaptér Plug Štýl, Ktorý môžete Použiť Vo Vašej Krajine:

Upgrade 2Kpro 4megapixel rozlíšenie

H. 265 Ultra-hD 4MP (2560 x 1440), Vidieť každý podrobnosti v krásne farby a dvojité jasne ako 1080P. Všetky nasnímané týmto fotoaparátom sa budú prezentované prostredníctvom plynule a ohromujúci videá.

AI Humanoidný Detekcie

Len upozornenie, keď sa fotoaparát rozpoznať ľudské telo !

Multi-Alarm: Biele svetlo + Audio alarm + Oblasť, Alarm + Cross Line Alarm

Keď biele svetlo, funkcia, AI Humanoidný funkcia detekcie, akustický alarm funkcia, a Oblasti, alarm & cross line alarm všetky spolupracuje, pomáha vám znižuje falošné upozornenia 90% !

Pan/tilt Zoom ovládanie Aplikácie

355° preklad a 90° sklopenie creat 360°Panoramatický Výhľad. Môžete ovládať cez app, si krásnym výhľadom na každý centimeter celý váš domov.

Jasne obojsmerné Audio-Hovoriť a Počúvať Kdekoľvek

Vstavaný ultra-citlivý mikrofón vám umožní mať plynulé stabilné konverzácie prostredníctvom iCSee App, nech ste kdekoľvek. Intercom režim vám umožňuje aktivovať mikrofón a reproduktor, takže môžete posielať príkazy na vášho domáceho maznáčika, alebo odohnať neželaných hostí.

Intelligent dual-svetlo, farebné nočné videnie

Postavený v 4pcs IR LED + 4pcs biele svetlo LED, 30MT nočné videnie, 3 režime nočné videnie pre vybrať Aplikáciu, Otvorte Intelligent dual-svetlo, farebné nočné videnie režim teraz ! Upgrade na nočné videnie a Nízke svetelné štúdio, Pozri jasné, každý detaily aj v podsvietenie a noc.

IP66 Nepremokavé Vonkajšie/Vnútorné Použitie

ZYsecurity Smart Wifi PTZ Kamery je odolný proti poveternostným vplyvom, ochrana pred Slnkom, Chladom odpor, Prachotesný a lightning výroby

Prosím ochranu konektor, keď inštalovať, ak oudoor použitie:

Flexibilné Možnosti Ukladania

Miestne Sd Kartu (podpora až 128 GB class 10 pamäťová karta, Príjemné cloud služba mohla byť bezpečné skladovanie údajov, Aj keď fotoaparát je poškodený alebo odcudzený, môžete sa prihlásiť phone okamžite skontrolujte, či vaše zábery. 1month zadarmo cloud, po, že budete platiť to s nízkymi nákladmi: 1. cyklus prepísania pre každý 3days, O 1 USD / mesiac, 10USD / Rok 2. cyklus prepísania pre každý 7days, O 2USD / mesiac, 20USD / Rok 3. cyklus prepísať za každých 30 dní., O 4USD / mesiac, 40USD / Rok

Práca s Onvif NVR pre 24/7 Spoľahlivé Nahrávanie

Ak máte viacero IP kamery, alebo ak chcete, 24/7 záznam, a ZYsecurity Onvif NVR je vaša najlepšia voľba. Na NVR funguje dokonale a efektívne pomocou kamery na bicykel-v-hodinové monitorovanie a záznam pre váš domov a obchodných bezpečnosti a dohľadu.

H. 265 Kompresie a Dual Stream, Záznam

ZYsecurity WiFi PTZ Kamery, ktorým sa prijíma rozšírené H. 265 video kompresia, šírka pásma, efektívnosť a rýchlosť prenosu sú značne zvýšil. H. 265 pomôže ušetriť 50% úložného priestoru ako H. 264. Zatiaľ čo dual-tok oddeľuje lokálne nahrávanie z diaľku odstrániť rušenie medzi nimi.

Uložiť všetky pohyby v SD karty alebo Cloud

Stiahnuť video z Aplikácie, nie je potrebné odstrániť Kartu SD, SD kartu a Cloud bude nahrávať, keď detekcia pohybu je aktivovaná. Fotoaparát podporuje pre-record a post-záznam. Keď SD karta je plná, bude automaticky kryt staré video.

Pozrite, Čo Ste Vynechal

Môžete prehrávanie videí vaše krásne deti、domáce zvieratá a rodiny, nájdete mnoho zaujímavých momentov, ktoré je nezabudnuteľný.Stačí sa prihlásiť app nájsť videá z Cloudu/ SD karty, aby videli, čo sa stalo.Tento fotoaparát by mohol pomôcť 7/24/365 slučky záznam z mnohých krásnych momentov, aby ste mohli zbierať ich.

Prístup na prehliadač alebo POČÍTAČ, softvér CMS (systém Windows & Mac)

Bez ohľadu na to, kde ste, môžete vzdialený prístup k fotoaparátu vidieť live streaming a zostať v spojení. Na diaľku obraz z kamery cez: zadarmo iCSee (alebo iCSee pro, alebo XMEye) App na vašom mobilnom zariadení, free CMS PC Klienta na vašom počítači, webové prehliadače, prihlásiť IP adresu alebo prihlásiť pomocou sériového čísla na p2p web www.xmeye.net. (Predvolené IP je 192.168.1.10, predvolené podsiete maska je 255.255.255.0. predvolené užívateľské meno: admin, žiadne heslo)

Štítky: ochrana bezpečnostné kamery, fotoaparát b ez p e, kamera ptz, alarm b ez p e, tptek ptz kamery, prispôsobiť wifi, ptz, gadinan ip fotoaparát 5mp, príslušenstvo fotoaparátu dslr, ip kamery.


( 4 Hodnotenie )

Počet