N_eye 8mp 4k Cloud Wifi PTZ Kamery Vonkajšie Automatické Sledovanie Bezpečnostné IP Kamera, 5X Optický Zoom Speed Dome Kamery P2P cctv kamery

€43.45


Otázka: Ako sa pripojiť tento fotoaparát s WiFi ? A: Prosím, pozrite sa na video a postupujte podľa pokynov.

Poznamenal: 5X Optický Zoom len má 2mpx. v 3MP/4MP/6MP/8MP nie je, má 5X Optický Zoom.

Wifi Bezpečnosti Speed Dome ip Kamera 1080P Pan/Tilt 5x Optický Zoom Plné farby Nočné videnie IP66 nepremokavé Vonkajšie IP Kamery Káblové IP Speed Dome Kamery, Wifi HD 1080P PTZ Vonkajšie Bezpečnostné CCTV Automatické Zaostrovanie, 5X Zoom, SD Card ONVIF IP kamera wifi kamera ip NVR

Výhoda: 【judikáty] vyzýva už nástroj pre po-fact kriminalistiky. Zistí, že cieľ okamžite hrá vlastnú audio a posúva ho na mobilný telefón pre všetky upgrady. Judikáty je už nástroj pre po-fact kriminalistiky. 【 PLNÉ FARBY NOČNÉ VIDENIE] vyzýva Prepnúť na "plný farieb nočné videnie" režime 2 milióny vysokým rozlíšením pixelov, dva filtre, automatické prepínanie obrázku je jasné a pravdivé.Všetky videoklipy nasnímané týmto fotoaparátom sa budú prezentované prostredníctvom úžasné videá. 【 5X Optický Zoom & 4 mm Pevným Objektívom] vyzýva 5X Optický Zoom!!!!! Kedykoľvek A Kdekoľvek Pozrite Sa, Kde Chcete Vidieť! Môžete na diaľku ovládať 355deg horizontálne a 120deg vertikálne pan a tilt prostredníctvom telefónu/tabletu/PC, ktorá vás blind spot voľný výhľad. 【HUMANOIDNÝ DETECTION] vyzýva Na mobile budík je presnejšie, v kombinácii s aplikáciou AI technológie v hlbokom vzdelávacie oblasti a algoritmus a siete sú optimalizované, efektívne filtrovanie neplatné alarmy a výrobu alarm presnejšie. 【DÔLEŽITÉ] vyzýva Všetky fotoaparáty CE a certifikované podľa FCC s UL súlade,ak máte akékoľvek problémy, prosím kontaktujte nás, my vás budeme kontaktovať hneď ako to bude možné. Ponúkame Životnosť Technickú Podporu a 1 Rok Warrantly.

Upozornenie: tento fotoaparát je nový prodcut podporu farby funkciou nočného videnia!!!

Ak chcete prepnúť na "Plné Farby Nočné Videnie" režime 1080P HD pixelov, dva filtre, automatické prepínanie, obraz je jasné a pravdivé.

Ak chcete prepnúť na "Infračervené Nočné Videnie" režim, fotoaparát infračervené svetlo bude fungovať, monitor, obrazovka sa zmení na čierny a biely. Vysoká utajovanie! A bude sa zmení farba obrázok do dňa.

Ak chcete prepnúť na "Smart Nočné Videnie" režime, predvolený stav fotoaparátu je normálne nočné videnie. Ak fotoaparát zistí, ľudské tvare pohyb, fotoaparát sa automaticky zmení na biele svetlo. Keď ľudskej podobe zmizne, fotoaparát automaticky reaguje na infračervené nočné videnie.

Plné Farby Nočné Videnie v priebehu dňa a noci

Snímač sme použili je Sony STARVIS 2 mpix 1/2.8 IMX307 CMOS , ktorý lepšie ako ostatné, 5x zoom kamery na trhu.Vyberte si nás, je najlepšie rozhodnúť!!!! 5X Optický Zoom - Bez Skreslenia Motorový zoom objektív s auto-focus funkciu v 5X optický zoom IP kamera umožňuje široký pozorovací uhol (33deg - 98deg). To vám umožní priblížiť ak chcete zobraziť ďalšie podrobnosti ďaleko preč objekty bez priblíženie alebo oddialenie získať širšie a väčšie zobrazenie.

AI Humanoidný detekcie

Humanoidný detekcie inteligentný systém: uznáva ľudí a presne sleduje. Nemá chýbať sledovania a iné objekty. Účinne filtruje neplatné alarmy, aby alarmy presnejšie.

Kovové telo , zabudovaný zosilňovač, reproduktor, lepší odvod tepla a stabilnejší.

MOTION DETECT & HLÁSENIA

Flexibilné detekcia pohybu (nastaviť detekciu zóny, plán detekcia čas a nastavte citlivosť), v reálnom čase a presný pohyb hlásenia prostredníctvom aplikácie push notifikácie, podpora automatického posielania pohybu-aktivované, fotografovania a nahrávania FTP server.

Judikáty! už nie je nástroj na zber dôkazov po evented.

Ak objavte cieľ, bude hrať vlastné audio okamžite a správa sa to na telefóne.

PTZ

Pan-tilt-zoom kamera s nekonečné 360 pan & 90 otváravo-5x optický zoom, nie slepé škvrny doľava, obchodné stupeň surveillance camera, jednoduché zapojenie, odolný proti poveternostným vplyvom.

Podpora ONVIF: bezdrôtová IP kamera je kompatibilné so všetkými druhmi ONVIF-v súlade IP security produktov.

Viaceré Zariadenia: wifi CCTV kamera môže byť pridané na viaceré zariadenia, inteligentné telefóny, tablety a počítače, atď.

Detail inforamtion:

Jednoduchá inštalácia, tri kroky v objekte

Prevzatie APLIKÁCIE

(Android) Search "Neye3C" v android market alebo naskenujte kód QR na stiahnutie.

(iOS) Search "Neye3C" v App Store alebo naskenujte kód QR na stiahnutie.

Inštalácia Upozornenia

Skontrolujte napätie napájanie pred inštaláciou, a uistite sa, že napájanie je vypnuté. Prosím, formát TF karty pri používaní tohto výrobku je prvýkrát.

Inštalačná Príručka

Zapnutie ak indikátor svieti, čo znamená, že kamera je power-on.

Čaká asi 30 sekúnd, prístroj bude mať zvuk riadku"DingDing" ,a indikátor stavu bliká rýchlo. potom môžete nastaviť fotoaparát s odkazom na [Intelligent okrem] [Hot spot connection];

Ak tam nie je "DingDing" zvukové výzvy, a indikátor stavu bliká pomaly , potom, prosím, dlhé stlačte tlačidlo "Reset" tlačidla na 5 sekúnd, a počkajte, kým sa prístroj ak chcete odoslať hlasovú výzvu a stavové svetlo blikať rýchlo, potom ju nakonfigurovať.

Štítky: 4k akciu, fotoaparát, fotoaparát b ez p e, tv, tptek ptz kamery, zoom vonkajší telefón s fotoaparátom, ptz, kamera ip speed dome yoosee, 8k fotoaparát film, 4k kamera ptz, kamera ip vonkajšie ptz.


( 3 Hodnotenie )

Počet