【Auto Headset] vyzýva Bezdrôtová Earphon 5.0 In-ear Slúchadiel do uší Je Bezpečné, Efektívne S Mikrofónom Vhodné Pre Všetky Telefóny Nové X7

€17.09


Auto headset-DDJ Nový výrobok

Mnoho veľkých a malých dopravných nehodách sú schopní sústrediť sa z dôvodu prijatia diskusiu počas jazdy. Preto sme uskutočnili výskum a vývoj na tento. Auto headset môže byť stanovená na tesnenie bod pre pohodlné príjem a skladovanie. Stojan je držiak, a tiež môžu byť účtované poplatky. Veľmi bezpečný a pohodlný.

Otázka odpoveď

*Ak mobilný telefón nemôže vyhľadať Bluetooth headset, prosím, skontrolujte, či je headset v časti "párovanie štátu".

*Bluetooth protokol vzdialenosť je 10 metrov v otvorenom a bezbariérový situácii, keď je headset má problémy, ako je mrazenie, žiadny zvuk, alebo odpojenia. Uistite sa, že headset je plne nabitá, mobilného telefónu, Bluetooth aktivovaný, a mobilného telefónu vzdialenosť je v rámci 10, a je bezbariérový. Snažte sa zostať preč z kovu, WIFI, atď, atď. tam, kde sú mnohé bezdrôtové signály.

*Ak vyššie uvedené kroky nevyriešia problém, skúste nasledujúce: A. Nabíjanie headsetu. B. Reštartujte telefón. C Reštartujte modrá nosenie funkciu telefónu a odstrániť predchádzajúci párovanie záznamov. D. Re-pár Bluetooth s telefónom.

Ak narazíte na akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás v čase. Zákaznícky servis čas odozvy: 9:30-20:30 (Peking čas)

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, bluetooth earpiec, christma, bluetooth receiv, handfree, fones sem fio, bluetooth headphon, earphon, ios slúchadlá.


( 4 Hodnotenie )

Počet