Kreslenie Šablón pre Deti detské kresby šablóny Plastové hračky, kreslenie zvierat v Zoo 12Designs 128x128x0.6 mm

€5.04


Zoo zvierat blany sú ideálne pre raného vzdelávania pre deti.Plastové kreslenie šablón pre kids12 vzory za veľa.Rôzne vzory patria tiger,lev,hi-

ppopotamus,zebra,nosorožec,gorila,slon,had,

aligátor,klokan,žirafa,opice. Zábavné umenie a remeslá činnosť doma alebo v škole.Zábavné viac!

Funkcia produktu:

Vysoko kvalitného plastu, jednoduché a bezpečné použitie

12 druhov roztomilý vzory, pekné farby, zdobené, prilákať deti učiť sa

Možno prať ľahko a dajú sa použiť

Dobré deti skoro vzdelávacie hračky

Detaily produktu:

Materiál: PP

Veľkosť: 128x128x0.6 mm

Package: 12pcs/veľa

Hmotnosť: 90 g/veľa

Popis:zoo zvieratá

Platby:

Akceptujeme alipay tu, a všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek dane/daň účtovaná vo svojej vlastnej krajine a všetky poisťovne povinné a všetky ďalšie colné poplatky.

Zásielky:

1. Zásielku je zvyčajne cez Čína Príspevok Air Mail.Budeme písať "darček" na svoj pozemok a vyhlásiť malé hodnotu v závislosti na množstvo alebo veľkosť parcely.Ak potrebujete vyhlásiť skutočná hodnota k lokálnej custom house,prosím zanechať váš správu, keď je vyplatená. A pozor, ak sa rozhodnete ísť do Švédska Post, to bude trvať 15 pracovných dní zobraziť na webe od doprava deň, Švédska, Post musieť najprv loď do Švédska Post Centra v Anglicku, potom to môže ukazuje na webe. Čína príspevok air mail vždy trvá 3-5 pracovných dní zobraziť na webe.

2. Doprava v Číne Post Air Mail, priemerná dodacia lehota je cca 15-25 dní, ale niekedy budete musieť počkať asi 30-45 dní.

3. Pokyn: dodacia lehota závisí od kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.

4. VEĽMI DÔLEŽITÉ :pls robiť potvrdiť vaše meno je meno a priezvisko a vaša adresa je správne, ak ste objednávku,tak, aby vaše zásielky môže byť deliveried bežne a načas.

VRACIA:

1 Všetky naše položky sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

2 Sme 100% Záruka Spokojnosti všetkých našich zákazníkov, mali By ste si nájsť nejaké problémy s našimi položky, prosím, neváhajte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia tovaru. Budeme vyriešiť váš problém úprimne.

3 Zákaznícky servis je pre nás veľmi dôležité.

Spätná Väzba Od Zákazníkov:

Sme dodávateľ, ktorý drží veriacich postoj k službe našich zákazníkov, naším cieľom je, aby naše zákazník získať nádherné výrobky a služby od nás. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité, a to je naša česť dostať dobrú spätnú väzbu od vás.Takže ak ste spokojní s našimi službami, prosím zanechať "IDEÁLNY 5 STARS" a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: kresliť plastové, hračka zvierat v zoo, vládca tvar, tvar šablóny, lesné zviera vzorkovníka, meď tlačidlo kopírovať, zviera vzor šablóny, hodváb obrazovke vzorkovníka, zoo zvierat, tienidlo papier.


( 2 Hodnotenie )

Počet