3 palcový turbo ventilátor plastové vetracie strop rúry odťahový ventilátor vzduchu extractor ventilator inline ducted ventilátor pre 75mm potrubia 220V

€22.24


Použitie : Zmiešané toku potrubia ventilátor môže byť použitý pre odvod a prívod ventilačné systémy, ktoré si vyžadujú vysoký tlak, silné prúdenie vzduchu s nízkou úrovňou šumu, s rôznych veľkostí, vrátane 75,100, 125, 150 a 200 mm. Zmiešané toku potrubia ventilátor môže byť použitý s rigidné a flexibilné vzduchové potrubie. Tento druh ventilátor je ideálne riešenie pre odvod vzduchu systémy pre miestnosti s vysokou vlhkosťou, ako sú kúpeľne a kuchyne, ako aj vetranie bytov, domov, obchodov, kaviarní, reštaurácií, kín a pod., je tiež potrebné pre hydroponics vetranie účel. Označenie : motor je pripojený k telu ventilátor dva rýchle uvoľnenie videoklipov, ktoré umožňuje motorových otočiť poskytovať pripojenie do stiesnených priestorov a odstraňovanie údržba bez odstránenia celého ventilátor alebo potrubia. Všetky modely majú možnosť štandard, ktorý má dve rýchlosti motora alebo pretečenie časovača možnosť premennej rozsahu od 1 do 30 minút. Motor : jednotný fáze guľkové ložisko motor má dve rýchlosti a je vybavená štandardným tepelná ochrana proti preťaženiu (stop) s automatický reštart. Motor krytie IP44 a sú plne rýchlosť kontrolovateľné. V súlade s časťou F stavebnom poriadku a je určené pre teploty okolia -20~60°C. Montáž : ventilátor môže byť namontovaný v riadku alebo na oboch a potrubia spustiť a pri akomkoľvek uhle. Horizontálne alebo vertikálne. Všetci fanúšikovia môžu byť namontované paralelne zvýšiť objem vzduchu alebo v sérii zvýšiť tlak. Skriňa je vybavená montážnou doskou. Montážny box sa dá otáčať byť nainštalované v ľubovoľnom positon pre jednoduchú inštaláciu a spojenie.

Štítky: extraktor skrutka, inlin ventilátor, ventil rúry, 75mm chladiča ventilátor, ventilátor wc, 220v odťahový ventilátor, potrubný ventilátor, prívesný jet obežného kolesa, kanál ventilátor, prieduch ventilátor.


( 0 Hodnotenie )

Počet