3 palcový Booster Inline Ducted Ventilátor Wentilation Ventilátor ABS Prieduch Fanúšikov Rúry Extractor Ventilator Nástenné Ventilátory Pre Kúpeľne, Kuchyne 220V 35W

€32.16


{infomodule}

Popis:

3 Palcový Inline Potrubia Hydroponické Vzduchu Dúchadlo, Ventilátor Ventilačný Systém Nízka Hlučnosť Ventilátora

Položka Špecifiká:

Model: HZ-75

Materiál: ABS

Napätie: 220V, 50Hz

Výkon: 35W

Objem vzduchu: 220m3/h

Rýchlosť: 2600r/mim

Hluk: 30 db

Farba: Biela

Vlastnosti Produktu:

-- Shell je vyrobené z polypropylénového plastu, jeden-čas jednorazové tvarované, s vysokým anti-kyselina funkciu.

-- Pomocou ABS, nože, dizajn hydromechanics ak chcete dosiahnuť optimálny vzduchu a tlaku.

-- IP44 trieda Ochrany, vodotesný a prachotesný efektívnejšie.

- Môže byť navrhnutý s oneskorením funkciu, senzory teploty a vlhkosti senzory, viac užívateľsky prívetivé funkcie dizajn.

-- Spustiť teplota okolia: -20°C~65°C.

· Dizajn:

· Motor je pripojený k telu ventilátor dva rýchle uvoľnenie videoklipov, ktoré umožňuje motorových otočiť poskytovať pripojenie do stiesnených priestorov a odstraňovanie údržba bez odstránenia celého ventilátor alebo potrubia.

· Motor:

· Motor krytie IP44 a sú plne rýchlosť kontrolovateľné. V súlade s časťou F stavebnom poriadku a je určené pre teploty okolia -20~65°C, napájanie 220V, 50HZ.

· Montáž:

· Ventilátor môže byť namontovaný v riadku alebo na oboch a potrubia spustiť a pri akomkoľvek uhle. Horizontálne alebo vertikálne. Všetci fanúšikovia môžu byť namontované paralelne zvýšiť objem vzduchu alebo v sérii zvýšiť tlak. Skriňa je vybavená montážnou doskou. Montážny box sa dá otáčať byť nainštalované v ľubovoľnom positon pre jednoduchú inštaláciu a spojenie.

Package Zahrnuté:

1 x Vzduchu Dúchadlo, Ventilátor

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej, prosím pochopiť.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: sklenené okenné ventilátor, extraktor skrutka, odťahový ventilátor, ventilátor wc, 220v odťahový ventilátor, ventilátor napájanie solárne, 80mm ventilátor, výfukové obežného kolesa, kanál ventilátor, visí ventilátor 220v.


( 3 Hodnotenie )

Počet