Deti Darček Foto Záznamník Pre Deti Hračka Video Obraz Roztomilý Kreslený Zvieratá Flamingo Jednorožec Tlač Instantné Fotoaparát

€9.43


Deti Darček Foto Záznamník Pre Deti Hračka Video Obraz Roztomilý Kreslený Zvieratá Flamingo Jednorožec Tlač Instantné Fotoaparát

Vieme, koľko sa vám páči vášho dieťaťa fotografie a spomienky, teraz si môžete byť súčasťou všetkých ich momenty.

Funkcia

Zábava DIY projekt Tlač čiernobielych Fotografií Vyrába Kreditnej Karty-Veľké Výtlačky Jednoduché použitie, s Veľkými Tlačidlami Na podporu 32 GB micro SD slot skladovanie Jednoduché a Zábavné pre deti na použitie Vymeniteľné remienok na ruku Solídny výkon, dobrá manipulácia Chráni pred špinou, prachom & škrabance Životnosť batérie: Priebežné snímanie vyše 3000 fotografie, kontinuálne nahrávanie viac ako 4 hod.

Jedno Tlačidlo Tlač

Okamžité kopírovacie Digitálny Fotoaparát Prináša Zväzok Fandiť na Všetky Nastavenia! Fotoaparát podpora okamžite a automaticky tlačí vysoko kvalitné živé 2"x4" Čierna a Biela fotopapiere priamo z fotoaparátu tela. Len bod a strieľať, takže deti si svoje fotografie a zdieľať svoje spomienky v priebehu niekoľkých sekúnd po stlačení tlačidlo tlačiť. Obsahuje 3 Papier v Kotúčoch Až 150 Obrázky!

Najlepšia Hračka Darček pre Deti

Tento deti fotoaparát je najlepšie digitálne kamery darček hračky na Narodeniny / Vianoce / Dovolenka na deti vo Veku 3-12 rokov. Hrajú HD 1080p videá a 12.0 Mega pixelov, snímanie každý pôsobivý moment a priniesť viac zábavy pre deti. S 2,4-palcový super IPS displej dieťa fotoaparát má dobrú 5M obrázky, postavený - v rôznych 20 cartoon fotorámčekov, 4 farebné režimy videa, ktoré robí to bolo zďaleka najviac miloval darček na párty.

Viaceré Funkcie Deti Fotoaparát

Nové deti digitálne fotoaparáty prichádza s viac funkcií na splnenie všetkých druhov dopytu v inej situácii. S snímania fotografií, video nahrávanie, prehrávanie, samospúšť, nastavenie dátumu, nahrávanie atď. Kamery budú mať krásne obrázky automaticky s 5S/10S časovač a nepretržitého snímania funkcie, Selfie režim rozpozná vašu tvár a automaticky má dokonalý obrázok.

Nabíjateľná Batéria

Podpora 32 GB mikro SD kartu. Vstavaný 600mAh nabíjateľná batéria s trvalým foto-prijímanie a čas nahrávania 3-4 hodín. Prísť s 1*dátový riadok povoliť túto batoľa fotoaparát byť nabitá ľahko s USB kábel !

Uspokojivé Po-Predajný Servis

Ideálny narodeniny, Vianoce, Sviatok darčeky pre Deti. Prichádza s všetky doplnky by ste mohli požiadať o, 1 x Roztomilý Nálepky 1 x Deti Fotoaparát 1 x užívateľská Príručka 1 x USB Kábel 1 x ozdobná šnúrka na uniforme Teplé tipy: Vyššie uvedené príslušenstvo nezahŕňajú KARTY

Zákazníci Spätná Väzba

Rave recenzie

Štítky: digitale kamery videokamery, ashank, digitálny fotoaparát cestovanie, kompaktná digitálna videokamera, zoom digitálna videokamera, digitálna videokamera auto, fotoaparát spoločné, Hudobná hračka, svet digitálneho fotoaparátu, statív wt.


( 14 Hodnotenie )

Počet