Deti Fotoaparát Digitálny Nabíjateľná Selfie Akčná Kamera 1080P HD a 12MP s 2 Palcový LCD Displej pre Dievčatá, Chlapcov, Hračky, Darčeky, Fotoaparát

€6.48


Deti Fotoaparát Digitálny Nabíjateľná Selfie Akčná Kamera 1080P HD a 12MP s 2 Palcový LCD Displej pre Dievčatá, Chlapcov, Hračky, Darčeky, Fotoaparát

Upozornenie: detský fotoaparát nemá pamäť. Musíte vložiť pamäťovú kartu, aby sa obrázky.

Možnosť"bez TF karty",to len kamera,bez TF karty,nemôžete snímať fotografie, Preto vám odporúčame, aby ste si ju kúpili s pamäťovej karty, tam majú 32GB, ďakujem !

Parametre:

Obrazový senzor: GC0308

Displej: 2.0 palcový farebný displej

Pixel rozsah: 12 miliónov

Objektív: Fixed objektív, 100 ° uhol

Foto formát: JPG,

Fotoaparát formát: JPEG

Fotoaparát rozlíšenie: 1080P: 1440*1080, 720P: 1280*720, VGA: 640*480

Slučky nahrávanie: vypnuté, 1 minúta, 3 minúty, 5 minút, 10 minút

Rozlíšenie fotografie: 3M, 2M, 1.3 M, VGA

Jazyk:Multi-jazyk(Čínština ,angličtina, Japončina, kórejčina, ruština atď.)

Nabíjacie napätie : DC-5V

Kapacita batérie: 600 mAh

Výdrž: 3 hodiny

Preukázateľné systém: Windows me/2000/2003/XP/vista/WIn7, Mac os; linux

S malými hry: Snake, soko, atď.

Hmotnosť: 80g

Farba:Biela,Modrá,Žltá,Ružová

Tip : nabíjanie musí byť použitý pre dospelých alebo v monitore dospelých.

Package Zahrnuté:

1* detský digitálny Fotoaparát

1* ozdobná šnúrka na uniforme

1* Údaje line

1* anglický Návod na obsluhu

FAQ

Otázka: výrobok má chýbajúcich alebo poškodených časti, keď dostanete? Odpoveď: Môžeme sa pokúsiť odoslať ju, prosím, dajte nám vedieť, ktorý chýba, zabezpečíme odoslať a dá vám nové číslo zásielky. Otázka: Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas uteká? A: Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale ešte dostane balíček, prosím, kontaktujte nás na predĺžení. Otázka: Na obale Výrobku? Odpoveď::Sme pack s Bublina taška bez pôvodného obalu. Ak potrebujete pôvodnom balení,nás môžete kontaktovať na pridať nejaký poplatok, pošleme na poli, Q: podporujete mix objednávky? A:yes.we podpora.môžete si vybrať všetky sa vám páči. Otázka: robíte veľkoobchod? A:yes.pls connact nás.sme vám najlepšiu cenu.

Zásielky

Všetky položky budú starostlivo skontrolovať pred odoslaním.Budeme balenie a doručenie zásielky ASAP. A tam bude malé oneskorenie pri dovolenku. Prosím, vyplňte vaše celé meno a správnu adresu. Všetky naše package prísť s sledovacie číslo. Sledovanie informácií je k dispozícii do 1-4 dni po odoslaní. Budeme loď zásielky cez Čína Príspevok alebo www.tantra-egypt.sk. Zvyčajne, prepravná doba je 15-60 dni. Ak nemôžete prijímať položky, prosím, neváhajte ma kontaktovať o pomoc.

Spätnú väzbu, Ak nie ste spokojní s položkami, prosím, neváhajte ma kontaktovať pre riešenie namiesto opúšťa, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, Budeme sa snažiť vyriešiť problém. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ďakujem.

Štítky: deti fotoaparát rodiny, yarber, sj9000, displej pre akciu, fotoaparát, deti kamier recenzie, bicykel podporu kamery, tkaniny fotoaparát deti, action cam, akcia fotoaparát displej, sj 5000.


( 0 Hodnotenie )

Počet