Detský fotoaparát 1080 HD displej, fotoaparát, video, hračky 8 mpx krásne vonkajšie fotografovanie detí cartoon fotoaparát

€4.95


Zaručujeme, Balenie A Zaručiť Bezpečnú Dodávku Tovaru, Prosím, Uisťujeme Vás, Kúpiť! Detský Fotoaparát Vodotesný 1080P HD Displej, Fotoaparát, Video, Hračky 8 Miliónov Pixelov Deti Karikatúra Roztomilý Kamery Vonkajšie Fotografie

Odrážky: 1、【Podržte Deti' dlhodobé Pozornosť] vyzýva hračkársky fotoaparát má viaceré funkcie: Deti môžu fotografovať, digitálne hlasové nahrávky, videí a hrať hry. 5 rôznych filter účinky, 15 vstavaný photo frame účinky čo najviac ich tvorivosti s intuitívnym zvuk pre udržiavanie deti do zamestnania.

2、【Ideálny pre Deti] vyzýva je kompaktný pre malé ruky, pohodlne nosiť všade, balenie zahrnuté odolné lano pre prenosnosť, dizajn pre deti na zavesenie mini fotoaparátom na krku. Silné telo pre náhodné kvapky. Jednoduché ovládanie a fotiť deti.

3、【Deti Priateľské a Robustný] vyzýva eco-friendly mäkké silikónové netoxický materiál, ochranné shockproof Shell, trvanlivé a bezpečné pre deti, poskytnúť im pohodlný spôsob, ako mať fotografiu alebo nahrať video s dieťaťom fotoaparátu.

4、【Lepšie Záznam Šťastnejší Pamäť pre Deti] vyzýva Tento batoľa fotoaparát sa dodáva s 32G pamäťovú kartu a vstavaná lítiová batéria (32G pamäťovú kartu je potrebné zakúpiť samostatne) , keď deti vezmú deti fotoaparát, stačí otvoriť prepínacie tlačidlo, potom môžete vychutnať zábavu, pričom foto, jednoduché použitie pre dieťa. Tip: na nabitie musí byť použitý pre dospelých alebo v monitore dospelých. 5、【Úžasný Darček] vyzýva Ako Narodeniny, Vianoce a Nový Rok, Darček, vzhľad je módne a krásna,prichádza s všetky doplnky by ste mohli požiadať o, 1*Detský Fotoaparát, 1*USB Kábel 1* ozdobná šnúrka na uniforme, 1*Manuálne.

popis:

LCD: TFT2.0 PALEC

8 megapixelov

LenseLense 1G 3P

Zameranie rozsah: 0,5 m - nekonečno:

Zoom: 4x digitálny zoom

Scény: Automatický,Nightportrait,Nočné scenérie, príroda,šport,párty,pláže:

Foto Rám: Podpora

Veľkosť obrazu Formát:JGP Rozlíšením VGA 1M 2M 3M

VideoFormat:AVI Veľkosť:QVGA,VGA、,720P、1080P obnovovacia frekvencia:30 snímok za sekundu

Pokračovať ShotOn/Off:

Režimu snímania: vypnutá, 2 sekundy, 5 sekundy, 10 sekúnd

Biela BlacnceAuto,denné svetlo,zamračené,žiarovka,žiarivka:

Flash-65306Auto,Blesk,Anti-červených očí,Flash off

SharpnessStandard

Obrázok QualitySuper Fine/Fine/Standard

Auto power offAuto power off:

LanguageMulti-jazyk(Čínština ,angličtina, Japončina, kórejčina, ruština a pod.):

Battery600mAh :Rozhranie cardMaximum32GB TF Karty

Špecifikácie:

Obrazovke, je stanovený na 2,0 cm.

Malé, oslňujúci dizajn

Ručné pohodlnejšie.

Jednoduché operat dizajn.

Viac vhodné pre detské návyky.

Dlhý pohotovostný režim,plný energie.

Package zahrnuté:

1*Kamera

1 *Údaje Line

1 * ozdobná šnúrka na uniforme 1*návod na použitie

Štítky: camara fotoaparát digitálny, falošné kamery, deti okamžité obraz kamery, video fotoaparát deti, deti fotoaparát rodiny, plyšové, milujem ťa, dieťa fotoaparát prípade, fotoaparát endoscop, kamera video.


( 2 Hodnotenie )

Počet