ComXim MT200RUWL20 Diaľkové Ovládanie,WIFI,USB,Rotačné Elektrické Gramofónu pre Fotografovanie,Displej,Podpora Sekundárny Rozvoj

€115.78


MT200RUWL20

Inteligentné Elektrické Rotačné Fotografie Gramofónu, ovládať cez Infared Vzdialené ALEBO WIFI, Pripojenie k PC cez USB . Podpora Sekundárny Rozvoj. Foto Príslušenstvo, Odborné Panoramatického Snímania Potreby, Šperky Zobraziť Okno Zobraziť Stojan pod.

Produkt Špecifiká:

Priemer: 20 cm

Výška: 5 cm

Maximálne zaťaženie: 20 kg

Prepínač: O- ( on/ off) je na podstavci Strane

WIFI: Gramofón, prichádza s jeho vlastné WIFI.Stiahnuť Aplikáciu cez skenovanie QR-Kód, ktorý je vyslaný na základnej strane.Inštalácia na Telefóne a potom connect to tak, že môžete použiť pohodlne.

Rýchlosť a Smer: ovládať pomocou Infračerveného Diaľkového ovládača, alebo WIFI.

Rýchlosť Rozsah: 20~68 sek/rev ( 20 sec/rev sa týka Max Rýchlosť 20 sekúnd na kruhu, 68 sek/rev sa týka Min Rýchlosť, 68 sekúnd na kruhu )

Ako POUŽÍVAŤ Infračervené Diaľkové ovládanie:

Aplikácie v IOS a Android:

Podpora Sekundárny Rozvoj: umožniť užívateľom Programovateľné ovládanie Gramofónu, Poskytnúť DEMO Zdroj.

DEMO Diaplay:

Softvér systému Windows : Stiahnuť všetky jednotky a softvéru od spoločnosti Google disku, nainštalovať softvér drive na vašom PC, potom ho pripojiť , môže PRIAMO POUŽIŤ alebo reprogramme ovládací režim.

Upozornenie: Máme len NÁS pripojte, prosím, na vedomie, ktoré plug používate.Máme tieto tri druh konverzie zástrčky.

FAQ Poštovného: 1.Či je globálne doprava zadarmo, alebo nie? Nie je. Poskytujeme len väčšina krajín doprava zadarmo,Kvôli express spoločnosti vyžadujú rôzne poplatok štandard v rôznych krajinách. 2.Prečo moja objednávka vždy nemajú podrobné sledovanie informácie ?

Potrebujeme 1-3 dni rukoväť objednávku,odoslať Vyjadriť spoločnosti po dokončení platby. Express spoločnosti je potrebné zistiť a zaznamenať pred dodaním. Zvyčajne potrebuje 3-5 dní aktualizácia prvý sledovanie informácie. Prosím, kontaktujte náš služby zákazníkom ak nie sú žiadne informácie do 7-10 dní. 3.Koľko dní by som mal čakať na svoju objednávku? Za normálnych okolností sa po aktualizácii prvý sledovanie informácie, ktoré potrebuje 5-7 dní prostredníctvom DHL/FEDEX; 12-27 dní prostredníctvom EMS; 30-60 dní prostredníctvom štandardnej express atď. 4. Čo ak budem potrebovať Faktúru, ako môžem mať? Papierové Faktúry prichádza s položku napísať poznámku po vašu platbu. Faktúry vo formáte PDF e-mailom, nechajte vaša e-mailová adresa, keď ste hotoví zaplatiť.

O spätnú väzbu: Váš commets a spätnej väzby sú veľmi dôležité pre nás, ak ste spokojní s našim produktom, prosím zanechať pozitívny feedback, s obrázky alebo videá budú perfektné! Vďaka vopred. :) Kontaktujte nás okamžite, ak nie ste s ňou spokojní, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

O colné: Kupujúci sú zodpovední za zdaňovacie/DPH/ EORI Nr atď., predávajúci nebude niesť taríf.

PRE KUPUJÚCICH:

V prípade, že si nevšimnete, máme nové produkty a tam bude mať viac neskôr, jediný rozdiel spočíva v jej rozsah otáčok, takže myslíte, že starostlivo, či spĺňa vaše potreby, alebo nie, keď vám poradí, v poriadku :) Kontaktujte ma, ak máte nejaké otázky,ďakujem a majú krásny deň :p

Použiť Na:

Takže Pannoramic Obrázky, ktoré sú široko používané v E - Commerce Platforma.

Profesionálne Panoramatického Snímania Potrieb.

Produkt Zobrazenia Zobraziť Stojan ( Šperky, Digitálny Produkt, Šampón, Okuliare a ostatné Zberateľstvo ) atď.

Dynamický displej: Zákazníci zo všetkých smerov môže mať dobrý rozhľad. Real----revolvingové displej, úlovky získajú pozornosť zákazníkov, zvýšenie predaja.

E-shop----dynamické obrázky a videá, aby vaše webové stránky dynamické zobrazenie výrobku.

Viac informácií o MT Série Elektrické Gramofóny:

A) Stiahnuť zo služby Google Cloud Pevného Disku:

Štítky: réžia video, amos usb gramofón, 360 fotografie gramofónu, dj, veľké elektrické gramofónu, comxim 40 cm, fotografie gramofónu, technic gramofónu, pozadie podporu, foto stojan prop.


( 0 Hodnotenie )

Počet