PULUZ 11.8 palcový LED Selfie Krúžok Svetlo&1.65 m Ľahký Stojan &Mobilný Telefón Majiteľa Pre Photo Studio YouTube Vlogging Video Natáčanie

€35.55


PULUZ 1.65 m závit pre Statív + Dual Telefón Držiak + 11.8 palcový 30 cm Zakrivené plochy USB 3 Režimy Stmievateľné Dual Teplotu Farieb LED Krúžok Vlogging Video Svetlo Živého Vysielania Súpravy s Telefónom Svorka

Krúžok LED Svetlo

1. LED prsteň svetla môže byť namontovaný na držiak, a to kdekoľvek, to môže tiež byť odstránené zo stojana kedykoľvek, statív loptu hlavou môže 360 stupňové otáčanie môžete zadarmo upraviť do ľubovoľného uhla.

2. Krúžok svetlo je vyrobené z 2*92pcs energeticky úsporné LED korálky, je odvod tepla je vynikajúca, konštantný prúd jednotky a high color rendering, zmäkčiť zdroj svetla a zlepšiť tón pleti v portréty, fotografovanie.

4. 3 farby osvetlenia režim nastaviteľný jas pre váš výber môžete upraviť farbu a jas veľmi ľahko, vynikajúci jas je možné dosiahnuť bez inštalácie extra farebné filtre. Tri farby, mäkké prírodné svetlo ožiari vašu krásu v rôznych príležitostiach.

5. USB porty môžu byť použité s viac zariadení, ako napríklad pripojenie hostiteľského počítača, notebooku, mobile moc a nabíjačku USB. Budete môcť vychutnať LED prsteň svetla kedykoľvek zadarmo.

6. Ľahký a prenosný dizajn: Vhodné použiť a nosiť, keď budete cestovať alebo pracovať vonku, atď.

7. Telefón sedlovky vhodné pre mobil šírka 6-9.5 cm.

8. Rozsiahle využitie: je široko aplikované na outdoor fotografiu svetlo, plnenie svetla v interiéri, portrét, móda, reklamné fotografovanie, natáčanie videa, atď.

9. Keď LED krúžok svetlo zapnuté, stlačte a podržte tlačidlo ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ, kým sa indikátor bliká. V tomto čase, zadajte oneskorenie vypnutia režim, oneskorenie jednu minútu.

Závit Pre Statív

1. Vyrobené z vysoko kvalitného hliníka nohu trubice, odolné a robustné.

2. Kompaktný nohy statívu je možné sklopiť, takže je dostatočne malý, aby nosiť takmer kdekoľvek.

3. Upraviť výška statívu úpravou centrum os na splnenie rôznych streľba pojmy.

4. Vhodný pre mobilné telefóny, tablety, počítače, športové kamery, DV fotoaparáty, karty stroje alebo micro-dvojhry.

5. Ľahký a prenosný dizajn: Vhodné na použitie pri cestovaní alebo pracovné vonkajšie atď.

6. Nastaviteľné max výška: 165cm, všetkých výška: 170 cm, zložiť, výška: 37 cm.

7. Hmotnosť: 489g.

Krúžok VIEDOL Špecifikácie

1. Počet korálky: 2*92pcs

2. Lampa perličiek model: 2835

3. Lampa jas: 24-26lm

4. Biele svetlo, farebná teplota: 6500K

5. Teplá biela farebná teplota: 3200K

6. Výkon: 0.9 W-11W

7. Napätie: 5V

8. Stmievanie rozsah 1%-100%

9. Shell materiál:ABS, Akryl svetlo kryt

10. Rozmery: vonkajší priemer 300 mm. vnútorný priemer 240mm

11. Napájanie: USB port napájanie

12. Dĺžka kábla: 2m

13. Označuje: Ra>90

Duálny Telefón Držiak

1. Smartphone live vysielanie stenu, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, prenosný a ľahký.

2. Telefón držiaky sú odnímateľné a podpory horizontálne a vertikálne použitie.

3. Môžete nastaviť uhol telefón svorka viac pohodlné a flexibilné.

4. S 1/4 "dierou, môže byť inštalovaný na statívy s 1/4" skrutky žiadne zariadenie.

5. Multi-účel live vysielanie držiak, selfie držiak, live, online, video streľba, zdieľať svoj život s príbuznými a priateľmi kedykoľvek a kdekoľvek.

1. Máme loď na www.tantra-egypt.sk' adresu len. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.tantra-egypt.sk účet je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. 2. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, doprava zdarma, môže byť iba sledované v Číne, ale žiadny detail sledovanie informácie vo vašej krajine. Ak chcete registrovaný spôsob dopravy, prosím, zvoľte Čína Príspevok Air Mail alebo www.tantra-egypt.sk Štandardné Poštovné náklady, ktoré okolo 2 eur. 3. Obvykle budeme loď, aby sa vám do 3 pracovných dní po vaša platba potvrdená www.tantra-egypt.sk. 4. Ak ste nedostali vašu objednávku rámci dodacej lehoty, alebo ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. Odpovieme vám do jedného pracovného dňa. 5. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Tieto poplatky nie sú zahrnuté v produkt cena a prepravné náklady.

12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

1. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a všetkých kupujúcich. Venujte prosím niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. 2. Sme vždy ponúknuť vysoko kvalitný produkt za priaznivú cenu a poskytne dobré služby. 3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nech máte radosť z nakupovania tu. Ďakujeme!

Štítky: t900, taška neewer, profesionálny foto svetlo, torta krúžok 8 palec, kamera pre vlog, fotoaparát vlog, led krúžok 7 palec, hot shoe veža, foto svetlo originál, foto pričom svetlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet