Super Svorka+11 Palcový Kĺbové Magic Ramena určeného pre Montáž Monitoru LED Svetlo, LCD displej, Video, Flash DSLR Fotoaparát Photo studio Príslušenstvo

€6.29


Super Klip Svorka + 11 Palcový Kĺbové Magic Ramena určeného pre Montáž Monitoru LED Svetlo, LCD displej, Video, Flash DSLR Fotoaparát Photo studio Príslušenstvo

Popis:

1. Super svorka s magic arm, je vyrobený z pevného anti-hrdzu z nerezovej ocele, kovu a čierneho andodized hliníkovej zliatiny pre vysokú odolnosť. Protišmykové gumy na vnútornej strane poskytuje pevnosť a stabilitu.

2. Toto je profesionálnym 7"/11" formuloval magic arm a super svorka ideálny pre LED osvetlenia, LCD monitor alebo bleskové svetlo, atď. na kamery.

3. Super zariadenie je vhodné pre objekty s priemerom 10-55mm a má vynikajúce uchytenie kapacity.

4. To formuloval magic arm zjednodušuje montáž, umiestnenie a nastavenie akékoľvek fotoaparát svietidiel a iných doplnkov.

5. 1/4" skrutky adaptéra, aby sa zmestili ľahké stojan, malý blesk, LED svetlo, a ďalšie doplnky s 1/4" žena / muž skrutku zásuvky.

6. Hot shoe mount je odnímateľná, aby sa stala ďalšou 1/4" skrutky, takže oboch koncoch sú 1/4" skrutky, ktoré môžete pripojiť rôzne zariadenia.

7. Jednoduchá inštalácia, každý spoločný je nastaviteľný, a všetky z nich je zablokovaný pomocou jedného gombíka.

8. Celé rameno môže byť upravená na všetkých uhlov.

Špecifikácia:

Farba: Čierna

Materiál: Kov

Otvory pre skrutky: 1/4" a 3/8"

Svorka Kompatibilné Priemer: Cca. 10-55mm

Package Zahrnuté:

1x Super Zvieracie, alebo

1x 11 palcový Magic Arm, alebo

1x Super Svorka + 1x 11 palcový Magic Arm

Štítky: ulanzi video svetlo, fl studio, profesionálny fotoaparát rameno, profesionálny foto svetlo, pivo hodiny, farebné led video svetlo, Godox, flash studio, box matt, svorka štúdio.


( 1 Hodnotenie )

Počet