Pláž Ocean Ľadovca Chladnička Nálepky Celý Film krajinka, Vymeniteľné Renovácia Dverí Mrazničky Kryt Nálepky Kuchynský Nábytok

€2.63


Predvolená Veľkosť/Vlastná Veľkosť

1. Veľkosť Produktu: Veľkosť: 60 cm * 150 cm / 23.62 palec * * 59.06 palec Veľkosť B: 60 cm * 180 cm / 23.62 palec * * 70.87 palec

Poznámka:

a)Prispôsobené služby: Môžeme poskytnúť prispôsobené veľkosti služby, ak potrebujete iné veľkosti, kontaktujte, prosím, nášho poskytovateľa služieb na objednávku. b) veľkosť prispôsobené dvere nálepky nepresahuje 120 cm

Materiál a Podrobnosti

Dúfam, že sa pochopiť: 1. Všetky výrobky sú merané ručne, je potrebné pochopiť, že tolerancia 1-3 cm je povolené, 2. Vzhľadom na rozdiel zväčšovanie obrazovky a streľbe svetla, niektoré chromatické aberration môže nedá vyhnúť. Skontrolujte, aký produkt farby.

Tipy

Ak si kúpite tri kusy alebo viac, dostanete 5% zľavu. www.tantra-egypt.sk sa bude meniť cena automaticky, pri zadaní objednávky. Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

Doprava

Rýchla a bezpečná doprava je veľmi dôležité. Preto využívame www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo www.tantra-egypt.sk Šetrič Doprava, ktorá je garantovaná www.tantra-egypt.sk. 1. Nebudeme používať ekonomické poštovné na lodi všetky objednávky. Takže naša cena je o niečo drahšie ako v iných predajcov. Ale myslíme si, že to stojí za to. 2. Pošleme všetky objednávky do 48 hodín, zvyčajne. Ale niekedy to trvá viac dní, pretože na sklade. Ale všetky z nich budú zaslané do 5 dní.

Suitalble Povrchu

1. Hladké maľovanie na stenu 2. Hladký drevený povrch 3. Hladký kovový povrch 4. Hladké, keramické dlaždice povrch, ect Tip: prosím, čisté pozície, ktoré chcete držať, a prilepte nálepku na to. Len kôra a držať, ak urobíte chybu, môžete olúpeme ho a nalepiť znova. Horúci vzduch z vlasov vám pomôže odstrániť zo steny jednoduchšie. Ak máte akékoľvek questio počas inštalácie, prosím, kontaktujte nás o pomoc.

Štítky: otváracie renovácia kuchýň, variť kuchyňa, jóga maľovanie sexy, nábytok ochranné kryty, nálepku autá ana, modulárny poťahy na nábytok, vianočné diamant farby, 5d vianoce, odnímateľné vonkajšie nástenné panely, gliss okno kuchyne.


( 3 Hodnotenie )

Počet