70*70 cm DIY Samolepiace 3D Samolepky na Stenu Spálne Nepremokavé Pena Tehla Izba Tapety Dekor Obývacia Stena Nálepky Pre Deti

€3.91


3D Samolepky na Stenu Hrubé Steny v Obývacej Izbe Spálne Dekorácie Izby Simulácia Tehla Vzor Osobnosti Tvorivý Anti-kolízie Materiál: XPe peny Veľkosť produktu :70*70 cm Za Kus . Kus 0.49 štvorcových metrov Stena nálepky štýl: 3D samolepky na stenu, výrobok sa dodáva s lepidlo Funkcie: 1: trojrozmerný dekoratívne mäkkej peny, proti nárazom pre deti, starať sa o svoju rodinu. 2: bezpečnosť a ochranu životného prostredia, non-jedovaté zápach-voľný, vhodný pre rodinu domov priestor. 3: realistický, prirodzený tehla vzor účinok, jednoduchý a moderný štýl. 4: Voľný DIY, jednoduché samolepiace dizajn, inštalácia, bežné koláž, ľubovoľne rezať. 5: v Porovnaní tapety lepšie zníženie hluku účinok. Inštalačné metódy a nástroje na Prípravu: Vložte povrch očistite pomocou adhézie, ako napríklad: drevené plochy, sklo, povrchová, žiadny prach stenu, hit dolnej časti steny putty a tak ďalej. Vložiť: zadný kryt potrhaný papier prilepený na pomocné nástroje: nožnice, nôž utility Upozornenie: Prosím, kúpiť dostatok kus v čase, uistite sa, že sú pochádzajú z rovnakej dávky, aby sa zabránilo farebný rozdiel.

Štítky: rock tapety, nálepky, kuchyňa papier na stenu, polestar 3d nálepka, podlahy nálepky, pobyt nálepky, 3d rose dlažieb, steny stckers spálne, 3d nálepka na stenu, dekor váza stenu, dekor lego.


( 0 Hodnotenie )

Počet