Peklo Vinylové Podlahy Nálepka Pre Deti Izba Vymeniteľné Domáce Dekorácie Hra Izba Vlastná Farba k Dispozícii Poschodí Umenie Obtlačky ZA863

€9.91


Fantasticky zábava peklo vinylové podlahy nálepky. Pridať tento laminátové/drevené podlahy v detský kútik alebo detskú izbu pridať niektoré interaktívne zábavné.

Veľkosť : 42 cm (š) x 124cm (h) 56 cm (w) x 165 cm (h)

Ak je táto veľkosť je vhodná pre vás, môžete nás kontaktovať a poskytnúť svoje rozmery a môžeme vytvoriť pre vás odtlačkový akejkoľvek veľkosti ! Kontaktujte nás na prvom mieste, pretože cena sa odvíja od veľkosti!

- C O L O R C H O I C E ! Všetky naše farby v našej tabuľka farieb sú k dispozícii.Ale nemáme ponúknuť toľko možnosti farieb, ak chcete nejakú farbu neobsahuje vo farbe možnosť, prosím, zvoľte custom color (vlastné farby a zadajte farbu podľa nechať správu alebo kontaktujte nás , Ak nebudeme prijímať správy, dostanete odtlačkový vo farbe ukazuje na obrázku! - Naše nálepky sú vyrobené z Netoxický Materiál Vinyl. Naše nálepky nechcem poškodiť povrch po odstránení! - Obtlačky sú ľahko odstrániť, ale oni nie sú opakovane použiteľné. - Nálepky môže byť použité na akýkoľvek hladký povrch, ako je non textúrou stien, okien, digitálne pomôcky, domáce spotrebiče a atď. Môžete použiť naše nálepky na autá (kapotu, okná a zboku) - veľkosť obrázku nemusia zohľadňovať skutočnú veľkosť. To je pre zobrazovanie účel. - Tieto nálepky nemajú pozadí vôbec, ani biela alebo transparentná ,všetky farby pozadia bude farbu steny. Akceptujeme vlastné príkazy . Prosím, kontaktujte nás s vašimi nápadmi a my sa budeme snažiť realizovať ich

Štítky: výzdoba miestnosti hry, dekor hráč izba, chladnička zábal, fortnite nálepky na stenu-nálepky, 3d vinylové podlahy, herňa, vintage teplovzdušný balón nálepka na stenu, hra nálepka na stenu, dekor hra, hra peklo.


( 4 Hodnotenie )

Počet