Bezdrôtový ovládač Pre Xbox360 Controller Joypad Ovládač Pre Microsoft Xbox 360 Počítač PC Gamepad Radič Controle Mando

€16.66


Bezdrôtový ovládač Pre Xbox360 controller Joypad Ovládač Pre Microsoft Xbox 360 Počítač PC Gamepad Radič Controle Mando

Rozdiely medzi 4 typmi ovládač pre xbox 360

Pre xbox 360 wireless controller, s duálne vibrácie a jack pre slúchadlá, bezdrôtové pripojenie k službe xbox 360 conole, potrebujete PC receiver, (nie sú zahrnuté) ak sa chcete spojiť s PC, vyžaduje 2 AA batérie (nie sú súčasťou).

Pre xbox 360 2.4 G bezdrôtový ovládač, to cames s 2.4 G prijímač, takže môžete pripojiť na xbox 360/PC bezdrôtovo. je tiež vstavaný duálny vibračné, je potrebné 2 AA batérie (nie je súčasťou), a bez slúchadiel.

Pre xbox 360 3 v 1, bezdrôtový ovládač, to cames s 2.4 G prijímač, môže sa pripojiť aj na PS3/Xbox 360/PC, vstavaná nabíjateľná batéria a duálne vibrácie, aj s jack pre slúchadlá.

Na káblovom ovládači xbox 360, môže sa pripojiť xbox 360/PC s káblom, s duálne vibrácie a jack pre slúchadlá.

Bezdrôtový ovládač pre Xbox 360/PC

Tento herný ovládač má vynikajúce automatické spojenie. Použitie vysoko výkonné čipy, gamepadu v hre má lepšiu stabilitu, vysoko presné 360° Rockeri, oneskorenie je takmer nulová, podporu všetkých druhov android zariadenia. Podporu pre konzoly Xbox 360 a PC.S ľudským telom krivky dizajn, nebudete sa cítiť unavený, aj keď ste závislý na hry na dlhú dobu.

Upozornenie:ak sa potrebujete pripojiť s PC, potom potrebujete PC prijímač, to je PC prijímač je odkaz, kliknite na tlačidlo teraz

Podpora PC

Tento gamepad aj podpora PC,kompatibilný pre systém WINDOWS XP, WIN7, na WIN8 a pre WIN10 operačný systém( Oznámenie: Ak chcete radič práce na PC, prosím, použite prijímač )

Vibračná Funkcia

Navrhli sme 2 vibračné motory pre tento gamepad, tak, že môžete zažiť radosť z hry, lepšie! Silný vibračnú spätnú väzbu pre osobné herný zážitok, Nechať prehrávač pocit, že sa na bojovom poli.

Integrovaný Konektor Slúchadiel

Nakonfigurovaný s jack pre slúchadlá a vstupu mikrofónu podporu pôvodnej konzoly Xbox 360 slúchadlá do uší, s zvukový výstup a chat on-line funkcie. Malá klávesnica je podporované.

Napájanie Ukladanie

Nízka spotreba infračervené spojenie!Tento regulátor vyžaduje dve AA batérie. Kvôli bezpečnosti počas prepravy, náš balík nie je poslať batérií. Zákazníci potrebujú, aby si ich kúpiť v ich miestnych obchodoch.

Ergonomický Dizajn

Gamepadu je navrhnutý s 3D rocker, 360° s vysokou presnosťou .

Pohodlné kríž kľúč dizajn pre viac flexibilné a presné ovládanie vozidla!

Ergonomická rukoväť, Non-sklzu textúru, matný pocit, dlhodobé grip nie je unavený.

Tento ovládač-štýl radosť pad poskytuje dokonalú kontrolu pre vaše obľúbené hry.

Určenie polohy, citlivosť a presnosť sú vysoké.

Vysoko Citlivý Tlačidlo

Všetky radiče prešiel prísnymi opakovania klávesov test, zabezpečiť dobrý výkon tlačidlá , zabezpečenie stability a v podstate nulová hra odkladu.

Vysoká kvalita tlak citlivý D-Pad, 360° bez mŕtve zóny ovládač, vysokú citlivosť a presnosť akčné tlačidlo, vám najrýchlejší herný zážitok.

Stabilné Dlhý Rad Pripojenie

Zrelé bezdrôtová technológia zaisťuje stabilné spojenie bez zbytočného odkladu, a ponúka celý rad až 8 metrov (26.3 nohy), takže je možné vychutnať hranie z ďalekého strane miestnosti.

Rozmery

Hodnotenie Zákazníkov

Štítky: ovládanie hry, gamepad gamesir, xbox 360 controlls, Xbox 360, veľké xbox controller, android gamecube gamepad, microsoft offic, ovládač, de ovládač, jeden xbox.


( 1 Hodnotenie )

Počet