Mumba Rukoväť pre Nintendo Prepínač Radosť-Con, 2-Pack Prepnúť Regulátor Rukoväť Držiak pre Nintendo Prepínač Radosť-Con (Black)

€9.67


Mumba Rukoväť pre Nintendo Prepínač Radosť-Con, 2-Pack Prepnúť Regulátor Rukoväť Držiak pre Nintendo Prepínač Radosť-Con (Black)

Popis Výrobku >>>

Ochranné Rukoväť Držiak Pre Nintendo Prepínač Radosť-Con

T urč vaše Nintendo Prepínač Radosť-Con do pohodlné, jednoduché použitie ovládači s našimi ergonomicky navrhnutá rukoväť auta. Rez presne, aby sa zmestili vaše zariadenie, a to bez obmedzovania jeho funkcia, tento grip súprava pôsobí aj ako ochranné puzdro, pretože absorbuje šok počas klesá a klesá.

Funkcie >>> MUSÍTE MAŤ: Špeciálne navrhnuté pre vaše Nintendo Prepínač Radosť-Con radiče (nie je súčasťou balenia) a ideálna veľkosť pre všetky ruky.

ERGONOMICKÝ DIZAJN: Zakrivené palm dizajn znižuje únavu ruky a poskytuje úplné pohodlie. Ideálny pre dlhšie a high-stres gaming sessions.

ODOLNÁ OCHRANA: Vyrobené z poistného ABS chrániť svoju Radosť-Con z každodenné nosenie a odreniny, škrabance, nečistoty a pot.

Citlivosť: Plný prístup k portov a tlačidiel. Poskytuje veľké SL a SR tlačidlá na uľahčenie ovládanie hry.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Rýchly modul-na inštaláciu a jednoduché odstránenie ponúknuť maximálne pohodlie

Package zahrnuté:

Pre Nintendo Prepínač Radosť-Con Rukoväť * 2

Štítky: joycon prepínač, flydigi wasp bt, batéria e58, nintendo prepínač controlers, kulisu pre birthday party, radosť con nintendo prepínač, Ovládanie, NINTENDO PREPÍNAČ, bluetooth audio spínača, hra nintendo prepínač.


( 4 Hodnotenie )

Počet