Jedlé Roztomilý Snowflake Pre Rez Oblátka Cupcake Vňaťou, Vianočný Večierok Tortu/Košíček Dekorácie, Náradie,Kuchynské Pečenie Nástroje.

€5.78


Tieto sú naše hot predaj výrobkov na Vianoce

Vitajte

Pekný Nakupovanie

Vziať naše poháre , aby úžasné druh cukroví! Prečítajte si a potvrďte naše prepravné čas a nasledujúce výrazy sú ok pre vás, než predkladanie ponúk, Vďaka za spoluprácu vopred. Prosím, venujte pozornosť VEĽKOSTI, aby sa zabránilo nevhodné. Nemyslite si to, pretože niekedy foto nemohol\ \ 't povedať, čo presne skutočnej veľkosti je.

Poznámka:(Prosím, prečítajte si pred objednávky)

1.Dátum doručenia čína príspevok: Brazília (60-90days) , Rusko / Izrael (30-50days)

2.Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nie je príjem tovaru, nás prosím kontaktujte, sme sa rozšíriť dátum doručenia prvýkrát.

4.Ak po uplynutí 60 dní(Brazília 90days) si ešte stále nedostávajú tovar, prosím, kontaktujte nás, vrátime.

5.Prosím nenúťte spory v rámci 60days , je to nepríjemné.Neakceptujeme žiadne spory o č sledovacie číslo .

Ak chcete uskutočniť objednávku,to znamená, že súhlasíte s vyššie uvedené pokyny.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

200pcs Jedlé Roztomilý Snowflake Pre Rez Oblátka Cupcake Vňaťou, Vianočný Večierok Tortu/Košíček Dekorácie, Náradie,Kuchynské Pečenie Nástroje. Materiál: Oblátka a Potravinárskych Farieb, Veľkosť:2,5 cm Skladovanie: v Suchu,v Pohode,Tesnenia (NIE je v chladničke)

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme!

Oblátka Papier nazýva aj ryžový Papier,Oblátka-papering je relatívne nový cookie zdobenie a zahŕňa nič viac než jednoduchý cut-and-paste technika.Pre nezasvätených,oblátka papiere sú tenké, priesvitné listy dehydrovaných zemiakov na výrobu škrobu,vody, rastlinný olej,ktoré sú ako obyčajný a predtlačené s potravinami-bezpečné farbivá v mnohých vzoroch.

Používa sa tiež na spodnej časti Turron španielsky Candy, ktorý je tak populárny ako v USA a v Španielsku. Jedlé papier je svetovo najpopulárnejších produktov, všetci používanie a užite si to, tak čo budeš robiť?

Ako používať:

1.Pred použitím štrbinou za film, budú tlačiť na obrázku je dlažba, v smotany layer cake,rôzne typy krém sa aplikuje.

2.Film vďaka hladkým otvorom mokré,môžu byť umiestnené do mrazničky v 30-60 sekúnd,aby ladne odstrániť filmov.

3.Prstami (na sucho)dotyk zmeniť veľkosť obrázka, aby sa vylúčila možnosť povznesenie a bubliny.Miesto nebudete môcť vyzdvihnúť, alebo presunúť obrázok,obrázok postupne istený stredné krém.

Upozornenie:

1.Každá položka je uzatvorená pre optimálnu čerstvosť.Nie chladom.

2.Všetky vlhkosti je potrebné sa vyhnúť crystal oblátka papier.Nedávajte priamo na oblátka plátky čerstvej smotany alebo maslo.

3.Na oblátka papier je trochu krehké. Veľmi malé kúsky môže prerušiť v tranzite.To je považované za normálne.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Štítky: popoluška šaty prom, papier oblátka, cítil, hairband, Babygirl, dieťa kožušiny hlavový most, cat girl hlavový most, edibl, dočasné tetovanie tetovanie panda, tortu snowflake, tortu oblátka.


( 0 Hodnotenie )

Počet