Tuya Detektor Úniku Plynu Senzor Inteligentný Život WiFi Wilreless Samostatný Alexa Google Kompatibilné Batérie Powered Domáci Alarm Security

€23.90


Inteligentný Život Tuya Úniku Plynu Detektor Senzor

WIFI Úniku Plynu Detektor Senzor Názov Aplikácie: SmartLife / TuyaSmart 1. WIFI typ: WiFi 802.11 b/g /n 2. Senzor:plyn,zemný plyn,uhlie,LPG 3. 110v-220VAC relé pre siete 220VAC,pre bezdrôtové samostatný 4. Pracovný Prúd:

Služby Podrobnosti

Zásielky 1. Za normálnych okolností, budeme loď správne produkty v 1-3 dni po vašu platbu overené www.tantra-egypt.sk. A nahrať doručenie poukazu na vás. 2. Prosím, starostlivo skontrolujte, či tovaru sú v dobrom stave, a potom podpísať pred doručenie kuriérom listy.Ak zistíte, že výrobok je stratené alebo poškodené počas prepravy. Venujte, prosím, fotografie a videá a nechať doručenie kuriérom potvrďte ho, a potom odoslať obrázky a videá k nám. Pomôžeme vám vyžadujú prepravná spoločnosť vám odškodnenia. Záruka 1. Všetky produkty budú starostlivo test na 3 krát pred zásielky. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám dobrom stave produkty bez akejkoľvek kvality problém. 2. Sľubujeme 18 mesiacov záruka na kvalitu a budeme opravy bezplatne. Volebný expedičný poplatok je treba uhradiť do zákazníci. 3. Ak nie ste spokojní s produktom, Prosím, kontaktujte nás. Budeme poskytovať ste spokojný riešenie. Spätná Väzba&Rating Vážime si vášho podnikania výrazne. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám Pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičiek hodnotenie. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie. Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte kontaktovať nás, komunikácia je oveľa efektívnejšie, než otvorení sporu.Náš služby zákazníkom a technickú podporu, budú sa snažiť ponúknuť vám spokojní riešenie.

Štítky: senzor wifi, smart home, tuya wifi, smart power wifi brazília, prepnite položku wifi, box sonoff, nemoto plynový senzor, alarm úniku plynu, sonoff fob, echo dot 4.


( 0 Hodnotenie )

Počet