6 Farieb Neónové Žiarivky UV Tela Farba 24pcs/Set Maľovanie na Tvár Svetelný Akrylových Farieb Umenie pre Halloween Party Make-Up

€17.89


Farby Neónové Žiarivky UV Tela Farba 24pcs/Set Maľovanie na Tvár Svetelný Akrylových Farieb Umenie pre Halloween Party Make-Up

Funkcie:

Vhodné pre denné a nočné použitie

Svetlé, farebné za normálnych osvetlenie, farby uvoľňovať obrovský žiarivka rozsvieti pod UV osvetlením / blacklights

Tieto farby sú ľahko aplikovateľný, suché rýchlo na pokožku a posledný celú noc. Jednoducho umyte vodou po použití

Naše farby sú kozmeticky certifikované a spĺňajú všetky požiadavky podľa EÚ smernice kozmetika

Produkt musí v jasnom svetle desať minút, a potom dostať k sledujte v tme

Typ Položky: Telo Olejomaľba

Čistá Hmotnosť: 240ml

Príprava: Krém

Funkcia: Oživiť

Typ pleti: Všetky Typy Pleti

Veľkosť: V Plnej Veľkosti

Hmotnosť balenia: 0.414 kg

Rozmer výrobku (L x W x H): 7.70 x 2.80 x 1.80 cm / 3.03 x 1.1 x 0.71 palcov

Veľkosť balenia (L x W x H): 11.00 x 8.00 x 8.50 cm / 4.33 x 3.15 x 3.35 palcov

Obsah Balenia:

24 x Akryl Umenie Žiarivky UV Tela Farby

Pokyny:

Toto je žiarivkové orgán maľovanie.

Po použití ho, to môže len vyžarujú svetlo po 5-10 minút silné svetlo, alebo na slnku.

Osvetlenie je čas asi 1 hodinu.

Meracie a Farby 1) Prosím, aby malá veľkosť chyby spôsobené ručné meranie. 2) Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné. Spätná väzba, ktorú obvykle opustiť pozitívnu spätnú väzbu na každý zákazník. Na podporu zdravého Ali Spoločenstva, dúfame, že sa vám bude robiť rovnakú vec pre nás. 1) Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám spätnú väzbu. 2) Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí. Po predaji Slúžiť 1) Ak chýba alebo DOA položiek, keď dostanete balík, kontaktujte nás prosím v prvom rade. Budeme kontrolovať a usporiadať reship dodanie. 2) Ak akákoľvek položka je nefunkčné do jedného týždňa, zašleme vám novú náhradu. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, keď je nejaký problém s vaším výrobkom. Poskytneme vám bezplatnú opravu alebo náhradu za to(a to BEZ NÁHRADY). Doprava Dodania 1) objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní, pokiaľ Paymengt je vyprataná www.tantra-egypt.sk, becasue www.tantra-egypt.sk je potrebné 8-24 hodín na overenie platby.

2) Ak máte nejaké špeciálne požiadavky, ako Vyhlásiť, Názov alebo Cenu, prosím zanechať odkaz pre nás. Pre najrýchlejšiu dopravu, EMS alebo DHL je k dispozícii, ak budete platiť extra expedičný poplatok.

Štítky: umenie kompresora, svietivý papier, farba, pictur, neon stick, aerograph farba, face paint set, plavidlá kresliť, kórejský make-up set, lumin farba, fluorescenčné farby.


( 4 Hodnotenie )

Počet