Globálna Verzia Česť Výber Pravda Bezdrôtové Slúchadlá Bezdrôtové Bluetooth Slúchadlá Dual-mikrofón Redukcia Šumu Bluetooth 5.0

€24.80


Česť Výber Pravda Bezdrôtové Slúchadlá Slúchadlá Dual-mikrofón Redukcia Šumu Slúchadlá Dlhá výdrž batérie, hlas asistentov IP54 vodotesný Model Česť Výber Pravda Bezdrôtové Slúchadlá Xiao Vzduchu bodky Xiao TWS Vzduchu Lite Produkty Master-slave switch Master-slave rýchle prepínanie Nie Podpora L&R Slúchadlá komunikácie Binaural Priamo Obrátiť na Hlavnej Slúchadlá Presmerovanie Hlavné Slúchadlá Presmerovanie Spojenia znova zapojiť, keď otvorený plnenie prípade znova zapojiť, keď sa nabíjanie prípade znova zapojiť, keď sa nabíjanie prípade Prevádzky Dotyk Stlačte/Dotknite sa tlačidla tlmenia Hluku Duálny mikrofón Jeden Duálny mikrofón mic Hudby, hovor/Celková výdrž batérie 6H/4H/24H 4H/3H/12H 4H/3H/16H Slúchadlá batérie 55mAh 35mAh 40mAh Plnenie prípade batéria 500mAh 300mAh 410mAh nabíjaciemu portu Typu c konektor Micro-USB Typ-c model Výrobku: Česť Výber Pravda Bezdrôtové Slúchadlá Farba: Biela Čistá hmotnosť: 47.1 g Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth 5.0 výdrž Batérie: prehrávanie Hudby 5 hodín,do 24 hodín, pri použití s nabíjanie prípade, Bluetooth protokol: WS/HFP/AVRCP Enkodér podpora: SBC a AAC Reproduktor impedancia: 16 ohm Slúchadlá batérie: 55 mAh Nabíjanie prípade batéria: 500 mAh Realizovať štandard: Q/JH 2-2020 Prehrávania hudby: (1) Stlačte tlačidlo R/L tlačidlo pre dvoch po sebe nasledujúcich prípadoch pozastaviť. (2) Stlačte a podržte tlačidlo R tlačidlo na 2 sekundy prehrať predchádzajúcu skladbu. (3) Stlačte a podržte tlačidlo L tlačidlo na 2 sekundy, prehratie nasledujúcej skladby. Play: kontrolka sa vypne. Pause:indikátor bliká biela raz za každých 5 sekúnd. (Hlasitosť sa ovláda na telefóne.) Call control: Prijatie hovoru: Stlačte R/L dvakrát, ak chcete hovor prijať. Zavesenie: Stlačte dvakrát tlačidlo. Prichádzajúce hovory, odchádzajúce volanie, biela kontrolka bliká dvakrát za 5 sekúnd Zrušiť odchádzajúce hovory: Stlačte dvakrát tlačidlo a biely indikátor bliká dvakrát za každých 5 sekúnd. Ak chcete prichádzajúci hovor odmietnuť, stlačte a podržte tlačidlo na 2 sekundy a biely indikátor bliká dvakrát za 5 sekúnd (hlasitosť sa ovláda na telefóne). Siri a hlasový asistent: Keď je telefón pripojený k telefónu, môžete stlačiť a podržať tlačidlo trikrát, ak chcete použiť Siri .

Česť Výber Pravda Bezdrôtové Slúchadlá Premium Kvalita Zvuku | Dual-mic tlmenie Hluku pre Hovory | Low-latency Prenos

24 Hodín v Kombinácii Prehrávanie Audio Premium Sound Kvality jemne vyladené 7mm membrána vytvára jasné vokály s čistou hlboké basy, najmä na stredné a vysoké tón, spolu s full-telesne zvuk v celom frekvenčnom rozsahu. Dual-mic tlmenie Hluku pre Hovory dve slúchadlá obsahovať celkom 4 mikrofóny, napájané Digitálne technológie Spracovania signálov,identifikovať, čo druhá strana hovorí a oddeliť ho od okolitého rušenia, Takže môžete počúvať rozhovor a nie hluk. Nepremeškajte Poraziť ČESŤ VÝBER Pravda Bezdrôtové Slúchadlá dodať stabilnejšie a rýchlejšie spojenie pre lepší zážitok z počúvania. Súčasne synchronizuje technológiou napájaný Bluetooth 5.0 môže znížiť latenciu na tak nízke, ako 130ms*. Takže nech už sú hranie hier alebo pozeranie videí, zažijete dokonalý a synchronizovať zvuk. Okamžité Automatické Párovanie Magnetické Plnenie Prípade Otvorte plnenie prípade a pripojiť sa okamžite* ak váš smartphone bez ahitch.Po ukončení počúvania, dajte slúchadlá späť do nabíjacej prípade splnenia snap vďaka magnetickej dizajn interiéru. Intuitívne Dotykové ovládacie Prvky teraz Máte úplnú kontrolu nad tým, čo budete počúvať stále poruke, vďaka na dotyk-odpoveď senzor nájsť na oboch slúchadiel. Pobyt si Vedomí toho, Čo sa Deje ČESŤ VÝBER Pravda Bezdrôtové Slúchadlá ČESŤ VÝBER Pravda Bezdrôtové Slúchadlá split - typ dizajn. Môžete použiť obaja alebo jeden slúchadlá, je to všetko na vašich preferencií. IP54 Certifikované Splash & Prachu Odolnosť S IP54 hodnotenie, svetlo striekajúcou vodou alebo S IP54 hodnotenie, svetlo postriekaniu alebo zóna s vaše obľúbené skladby. Tak zachovajte pokoj a rock. Perfektné ČESŤ VÝBER Pravda Bezdrôtové Slúchadlá sú navrhnuté s ergonomická konštrukcia na nosenie snugglyinto vaše uši pre bezpečné, pohodlné nosenie.

Viac Reálne Obrázky

Používateľ Tipy

1. Čo by som mal venovať pozornosť pri použití Pravda Bezdrôtové Slúchadlá prvýkrát? Pri používaní Pravda Bezdrôtové Slúchadlá pre prvý čas, ktorý ste needto umiestniť ich na plnenie prípade a zavrieť ho k ich aktivácii pre 10 sekúnd, aby sa ich použitie. 2. Keď Pravda Bezdrôtové Slúchadlá sú vypnuté, keď prijaté mimo plnenie prípade, ako som ich zapnúť? Keď máte plnenie prípade na strane, si môžete dať slúchadlá späť do nabíjacej prípade na 5 sekúnd a potom sa to von, bude automatického zapnutia. Ak nabíjanie prípade nie je s vami, prosím, klepnite a podržte krytiek je intuitívne dotykové plochy na 5 sekúnd, kým sa neozve pípnutie. 3. Čo môžem urobiť, ak je len jeden krytiek je k dispozícii? Miesto Skutočné Bezdrôtové Slúchadlá späť do nabíjacej prípade, zatvorte kryt a mať z nich 5 sekúnd neskôr. Ak to stále nefunguje, skontrolujte, či kovové kontakty zariadení a kovové kolíky na plnenie prípade sú špinavé. Ak áno, použite bavlnenou handričkou v darčekovej krabičke, na čistenie nečistôt. 4. Ako môžem obnoviť Pravda Bezdrôtové Slúchadlá na ich pôvodné nastavenia? Miesto oboch Pravda Bezdrôtové Slúchadlá do nabíjanie prípade, stlačte a podržte dotykový priestor pre viac ako 10 sekúnd na obnovenie slúchadlá na výrobné nastavenia. 5. Čo môžem urobiť, ak ste moju Pravda Bezdrôtové Slúchadlá sú nepríjemné na nosenie? Môžete upraviť hĺbka a uhol slúchadlá, aby sa im prispôsobiť vaše uši pohodlne. 6. Ako môžem nastaviť ucho tipy ak sú príliš veľké? Štandardne slúchadlá sú vybavené stredné ucho tipy. Môžete ich nahradiť malé-veľké ucho tipy dodávané s slúchadiel . 7. Čo môžem urobiť, ak ste moju Pravda Bezdrôtové Slúchadlá nie sú nabíjanie? Miesto na slúchadlá späť do nabíjacej prípade. Ak biela kontrolka na plnenie prípade je stabilný, potom, Pravda, Bezdrôtové Slúchadlá sú v dobrom kontakte s plnením veci, a batériu môžete nabiť správne. Ak indikátor nabíjania sa na plnenie nejde zapnúť, na niekoľko krát, prosím, skontrolujte, či kovové kontakty zariadení a kovové kolíky na plnenie prípade sú špinavé. Ak áno, použite bavlnenou handričkou v darčekovej krabičke, na čistenie nečistôt. 8. Prečo nemôžem prebudiť moje Hi - hlas? Keď ste v režime hudby alebo v hovoru, Hi-Hlas nie je k dispozícii.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, slúchadlá pravda, bezdrôtové, husa vzduchu struky, bem bluetooth slúchadlá, bluetooth earpiec, bluetooth receiv, česť, ios slúchadlá, česť x1, modrá bluetooth slúchadlá.


( 3 Hodnotenie )

Počet