Kovaného Železa Kvet Zrkadlo Kúpeľňa Stene Visí Zrkadlo Spálňa S Oblečením Toaletný Zrkadlo Obývacia Izba Umeleckou Výzdobou Darček

€18.56


Odrážky:

1、Štýlové Zrkadlo: Toto štýlové zrkadlo je zložený z jedinečné kovové klapky rám a starožitné zlata dokončiť a sklo zrkadla s krištáľovo priehľadné reflexie.

2、Klasické a Elegantné: stene zrkadlo má celkový priemer 15.7 cm a zrkadlo priemer 5.51 palcov(o). Tento klasický a elegantný zrkadlo je ideálny pre všetky steny.

3、Široký Aplikácie: Tento štýlový a oko-lov výzdoba je ideálna ozdoba do kúpeľne, obývacia izba, spálňa, pracovňa a verandu. Gold leaf nástenné zrkadlo je vybavené dodatočný otvor upevnenie na stenu, ktoré je možné ľahko inštalovať pomocou skrutiek (bez hardware).

4、Kovový Rám: wall mount zrkadlo je zostavený a pripravený na zavesenie, keď to príde. Odolný kovový rám je špeciálne vyrobený tak, aby bola odolná.

5、Ideálny Darček: nástenné zrkadlo bude premyslené narodeniny, svadbu, alebo kolaudačné párty darček pre priateľov a rodinu.

Špecifikácie(o):

Materiál: sklo + železný rám

Veľkosť: priemer - 40 cm/15.75 v, zrkadlo - 14 cm/v 5.51

Hmotnosť: 420g

Balenie Zoznam:

1*Nástenné Zrkadlo

Štítky: zrkadlo slnka, isuzu, Zrkadlo, ika nástenné zrkadlo, tónované nástenné zrkadlo, foto zrkadlá, auto miror, miracullum samolepky na stenu, zrkadlo ratan, dekor zrkadlo na stenu, zrkadlo na stenu.


( 2 Hodnotenie )

Počet