Mordern Drill-free Kúpeľňa Zrkadlo Nastaviteľné Otáčania make-up Márnosť Holenie Zrkadlá Skladacie Vaňa Zrkadlo

€10.18


Špecifikácie

Materiál: Sklo+PP Farba: Biela Zrkadlo Priemer: 17 cm Package Zahrnuté: 1* Kúpeľňa Make-Up Zrkadlo

Funkcie

1.360 stupeň rotácie ramena umožňuje super flexibilný zorný uhol nastavenia môžete na mieste požadovanú oblasť s jednoduché ovládanie, ideálne pre make-up, strihanie, holenie brady alebo denný márnosť starostlivosti. 2.Silná absorpcia prísavky, vŕtať zadarmo a bez škody spôsobené na vašu stenu, vhodné prilepiť na čistý a hladký povrch. 3.Prísť s držiak na holiaci strojček, 2-v-1 návrh na efektívne ukladať priestor bez príliš kaše priestor obsadený, tiež nikdy ovplyvniť každý normálny pohyb v kúpeľni. 4.Nepremokavé a fogless zrkadlový povrch poskytuje jasné a presné vizuálny efekt a umožňuje čistenie vánok, na údržbu, nie je potrebné neustále so svojim zrkadlá s hmla zadarmo sprej alebo opláchnite ho niekoľkokrát za sprchovacím kútom.

Ako Používať:

1.Čisté a Suché steny 2.Odstráňte ochrannú flim 3.Dajte zrkadlo na stenu 4.Otočte gombík v smere hodinových ručičiek 5.Pritlačte prísavku na odvod vzduchu 6.Otočte gombík v smere otáčania hodinových ručičiek 7.Počkajte 24 hodín pred použitím 8.Môžu byť znovu použité po čistenie a sušenie

Štítky: Zrkadlo, zrkadlo vrecku, cosmet, ika nástenné zrkadlo, foto zrkadlá, make-up zrkadlo v kúpeľni, miracullum samolepky na stenu, drill bit, timemor, koberec, kúpeľňa.


( 3 Hodnotenie )

Počet