15/28/54Pcs Nové Diamanty Trojuholníky Zrkadlo na Stenu-Nálepky DIY 3D Nástenné Zrkadlo Nálepky Akryl Odtlačkový Pozadí Steny Domova

€9.41


15/28/54Pcs Nové Diamanty Trojuholníky Zrkadlo na Stenu-Nálepky DIY 3D Nástenné Zrkadlo Nálepky Akryl Odtlačkový Pozadí Steny Domova

Funkcie:

1. Eco-priateľský akryl zrkadlový povrch , dobre chránený priehľadný film. Nízka hmotnosť, jednoduchá inštalácia, dobré zrkadlový efekt.

2. Zrkadlo na stenu-nálepky spôsobí, že zosilňuje ilúziu väčšieho priestoru veľkosti a mierne skreslený odraz môže povoliť zábavné vyzerá pre vlastnú zábavu.

3. Silné lepidlo na zadnej strane nálepky, môžete ľahko vložiť ho na úplne čistý, rovný a hladký povrch s dlhou výdržou výkon s menej klesá mimo riziká.

4. Flexibilný na to, aby sa rôzne kompletný zmes účinnosť podľa vašich požiadaviek, bez námahy vyzdobiť váš domov s módy a ohromujúci vzhľad. 5. Extrémne ľahký a rozbiť-dôkaz pre zvýšenie kvality a bezpečnosti prevádzky, č bolieť vašu jemnú pokožku, ľahko nainštalovať na svoje vlastné. 6.Môže byť použitý v TV nastavenie stena, gauč nastavenie steny, jedálne, spálne a šatník. Tejto položky je DIY produktu.

Materiál: Akryl

Hrúbka: 1mm Farba: Strieborná Rozmery:45*51 cm (Trojuholník & Diamond celkom 15pcs) SizeM:90*50 cm (Trojuholník & Diamond celkom 28pcs) SizeL: 90*103cm (Trojuholník & Diamond celkom 54pcs)

Množstvo: S (15pcs)/ M (28pcs)/ L (54Pcs)

Balík obsahuje: 15/28/54 ks Zrkadlo na Stenu-Nálepky

Poznámka:

Je to hlavne pre dekorácie, nie o zrkadlo! Po spojov je hotovo, nie utrite ho po trhaní mimo ochranný film!

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Vďaka za pochopenie! Veľkosti:45*51 cm SizeM:90*50 cm SizeL: 90*103cm

Štítky: ika nástenné zrkadlo, led miror, foto zrkadlá, make-up zrkadlo v kúpeľni, miracullum samolepky na stenu, manuálne zrkadlo, timemor, dekor zrkadlo na stenu, zrkadlo na stenu, home decor.


( 2 Hodnotenie )

Počet