CAM TOP862EV TOP864EV CAM TOP862NA TOP864NA Garážové Dvere/Brána Univerzálny 4-Kanálové Diaľkové Ovládanie Rozmnožovacie 868.35 MHz.

€7.44


868Mhz Garážové Dvere/Brána Univerzálny 4-Kanálové Diaľkové Ovládanie Nahradenie Klonovanie/Rozmnožovacie Diaľkové Ovládanie príveskom

Popis

Toto Diaľkové Ovládanie Kompatibilné S:

CAM.TOP 862NA

CAM.TOP 864NA

CAM.TOP 862EV

CAM.TOP 864EV

Špecifikácie

Úplne nové a vysokej kvality. Tretích strán, diaľkové ovládanie. NIE vykonané PRIŠIEL Frekvencia - 868.35 Mhz. Vaše pôvodné diaľkové musí byť 868mhz. Nie je žiadny iný. Materiál - Kov a PVC Prevádzkové napätie - 12V DC 27A (Batérie sú súčasťou) Prenášať vzdialenosť - 50-100m (Otvorený priestor) Dekodér IC - Skopírovať Kód. Môžete skopírovať všetky učenia/pevná kód. (Všetci výrobcovia) Rolling code a špeciálne pevné kód nemôže byť klonovanie.

Ako Program

Krok 1 Vymazať históriu kód z rozmnožovacie

1. Stlačte tlačidlo a a B nepretržite, kým LED flash 3 krát

2. Uvoľnite tlačidlo B (ďalej stláčajte tlačidlo),a stlačte tlačidlo B Pomaly na 3 krát, LED blesk

3. Uvoľnite tlačidlo,dokončiť kód schválení.

Ak kód vôľa urobiť správne, krátke stlačenie akéhokoľvek tlačidla. Svetlo nebude flash vôbec.

Ak svetelný záblesk, keď krátkym stlačením ľubovoľného tlačidla odbavenie proces urobil zle. Prosím, opakujte odbavenie proces znova.

Krok 2 Skopírovať kód z pôvodného vysielač

Miesto cloner vzdialené a pôvodné diaľkové blízko seba, vedľa seba. Uistite sa, že sú dojemné.

1. Súčasne stlačte tlačidlo na svoje pôvodné diaľkové a jedno z tlačidiel na klon vzdialené a podržte tlačidlo, kým LED kontrolka na klon diaľkové blesky neustále. LED bude prvý flash 3 krát rýchly, potom sa zastaví na druhý, potom bliká neustále.

2. Uvoľnite obe tlačidlá. Programovanie je úspešný. Kopírovať ďalších tlačidiel v rovnakým spôsobom.

Dokonca aj ak je všetko vykonané správne, niekedy kopírovanie proces zlyhal. Opakovať všetky programovací proces a znova používať rôzne diaľkové ovládače poloha tvárou v tvár, na boku, chrbtom k sebe, ako T Poloha. Vo väčšine prípadov späť na zadnej klonovanie pozícia je najlepšie.

Riešenie problémov

Po mnohých testoch diaľkové ovládanie nebude klonovanie, alebo klonovanie úspešný, ale nie prevádzku brány.

Môže byť niekoľko príčin:

1. Vaše pôvodné diaľkové ovládanie batérie je nízky. (aj keď je v poriadku)

Riešenie - Zmena novú batériu. (Ak máte multimeter skontrolovať napätie. Ak napätie menej než 1 Voltovú batériu nie je to dobré aj v prípade nový. Napríklad Batéria musí byť 12V máš 11V)

2. Prosím, uistite sa, že pôvodné testovanie kód je odstránené skôr, než začne klonovať.

Ak kód vôľa urobiť správne, krátke stlačenie akéhokoľvek tlačidla. Svetlo nebude flash vôbec.

Ak svetelný záblesk, keď krátkym stlačením ľubovoľného tlačidla odbavenie proces urobil zle. Prosím, opakujte odbavenie proces znova.

3. Keď klonovanie led dióda bliká dvakrát a nie viac.

Frekvencia 868Mhz diaľkový ovládač ovláda zápas ťažšie klon, než akékoľvek iné frekvencie diaľkové ovládanie. Prosím, buďte trpezliví. Neviem sa rozhodnúť, vzdialený je chybný. Všetky ovládače hlboké testované pred expedícia a 100% funkčnom stave.

Musíte nájsť najlepšie klonovanie poloha. Vo väčšine prípadov najlepšia poloha je opäť späť. Ale nie vždy. Na rôzne modely môžu byť potrebujete použiť aj iné pozície (tvárou v tvár, na boku, ako T postavenie, a pod.) Prosím sledujte video nižšie. Ako môžete vidieť na videu prvé tlačidlo klon ok, druhé tlačidlo nie (video čase 0.22 s) led dióda bliká dvakrát a nie viac. Len keď som sa presťahoval diaľkové dole len trochu klonovanie úspešne.

Dostanete:

1 x Nový 4-Kanálové Diaľkové Ovládanie (s batériou)

Bezpečne zabalený v čalúnená obálke.

Doprava

Uistite sa prosím, vašu dodaciu adresu je správne. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. Ak omylom, ktoré ste podali, aby s nesprávnu adresu dodania, kontaktujte, prosím, ihneď po kúpe. Tovar bude expedovaný do 48 hodín po prijatí platby / vymazaný (okrem víkendov a sviatkov).

Podmienky Predaja

Prosím, prečítajte si a pochopte pred nákupom.

Návrat Chybná & Non Chybný Tovar Všetky výrobky sú jednotlivo kontrolované, než bude odoslaný, zabezpečiť položky sú odosielané v perfektnom stave. Ak ste dostali chybný produkt, prosím kontaktujte nás e-mailom požiadať o výmenu alebo vrátenie peňazí. Položka musí byť vrátený do 14 dní od zakúpenia Položka musí byť vrátení neoznačené a v Pôvodnom Obale Vrátiť prepravné náklady, je kupujúci zodpovednosť

Kontaktujte Nás

Ak máte akékoľvek otázky, prosím opýtajte sa ma. Budem odpovedať do 24 hodín. Všetky pozitívne spätná väzba bude vrátený s pozitívnou spätnou väzbou. V mimoriadnom prípade, že máte problém s vaším položky, odporúčame vám kontaktovať nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme radi pomôžeme s vaším problémom.

Štítky: 868 mhz vysielač, cametv, motorline, 433.92 mhz diaľkové ovládanie, bicykel opice, 432ee, zosilňovač auta, PRIŠIEL TOP432EE, dax, mattebox.


( 1 Hodnotenie )

Počet