HZYEYO Univerzálne Motocyklové Diely Príslušenstvo Caps-Lock Motocykel Hliníkové Riadidlá Grip Brzdové Páčky Akcelerátora Bezpečnostný Zámok

€15.61


- Tento Caps Lock bol navrhnutý ako jednoduchý na používanie, vysoko viditeľné, krádeže odstrašujúci prostriedok pre všetky skútre, motocykle a Štvorkolky. Caps Lock funguje zamykanie predné brzdové páčky na volante, prevencia vozidla z vytláčajú preč. - Jednoduché použitie, veľmi viditeľné, ľahko sa používa - Zastaví trápne patrí - na Rozdiel od diskov zámky, nemôžete zabudnúť, že je to v mieste, bez ohýbania, bez disku dirt alebo street špinu. - Materiál:Hliník - Otvorené Caps-Lock a inštalovať vhodné veľkosti tlačí časť snuggle grip plyn. Akonáhle ste si vybrali správne tlačí časť si môžete vybrať, lepiť na mieste - Kliknite na držiak páky dopredu alebo dozadu zatlačením na základe toho nastavte páčku nastavenia. Caps-Lock môže byť inštalovaný bez tlak na brzdy, rameno, to ešte immobilises twist grip. Ak nie je zvolený, aby sa zapojili predné brzdy stačí len svetlo pressre pre to, aby bolo účinné. - Miesto, Caps-Lock cez váš plyn priľnavosť a predné brzdové páčky, push zamykacie tlačidlo a relax - Odblokovanie Caps-Lock vložením tlačidla a otočením tlačidla uvoľní. Odstrániť z brzdové páky a rukoväť bike - Package:1 Sada Zámok - Prísť s 2 ks 2 mm a 2 ks 5 mm Gumové tesnenie pre rôzne veľkosti je Riadidlá,prísť s 1pc 1,5 mm a 1pc 4 mm Gumové tesnenie pre rôzne veľkosti je Brzdové Páky(Plz skontrolujte veľkosť, než si kúpite)

Štítky: motocyklové príslušenstvo klapky, tovar motocyklové príslušenstvo, motocyklové príslušenstvo komunikácie, motocyklové príslušenstvo, automatické, haloween, plr, gost, motocyklové príslušenstvo príspevky, veľké motorky príslušenstvo, snif.


( 1 Hodnotenie )

Počet