Diaľkové ovládanie APRICANCELLO Flo PÔVODNÉ Flor flor-s flo1r-s flo2r era inti 433.92 mhz rolling code

€3.31


máme flo2r-s 2 flo4r-s ERA INTI

môžete shoose to, čo potrebujete

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:

Frekvencia: 433.92 MHz

Napájanie: 12V batéria typ 23A

Rozmery 74x40x15 mm

Hmotnosť: 14 g

ERA INTI diaľkové ovládače sú kompatibilné so diaľkové ovládanie páči:

INTI1, INTI2;INTI1Y INTI2Y;INTI1L INTI2L;INTI1B INTI2B;INTI1R INTI2R;INTI1G INTI2G;INTI2Y/A, INTI2/A, INTI2L/A, INTI2B/A, INTI2R/A, INTI2G/A.

FLO4R-S, diaľkové ovládače sú kompatibilné so diaľkové ovládanie páči:

FLO1R-S, FLO2R-S, FLO4R-S, ON1, ON2, ON4, ON1E, ON2E, ON4E, FLO1RE, FLO2RE, FLO4RE, Veľmi VR, INITI (všetky farby)

FLO2R-S, diaľkové ovládače sú kompatibilné s prijímačmi ako:

SMXI / OXI / FLOX2R / FLOX4R / SMX2R / OX2 / OX4T

Poznámka: vysielač bude fungovať LEN práca s prijímače a ovládače zakúpené mimo USA!!!

Nie je kompatibilná so diaľkové ovládanie ako FLO1R-S/A, FLO2R-S/A, FLO4R-S/A!!!

PROGRAMOVANIE

Vysielač môže byť uložený v rôznymi spôsobmi, v závislosti na možnosti prijímača alebo riadiaca jednotka spojená s vysielačom. Potom zapamätať kód vysielača, prijímača alebo riadiacej jednotky, a to podľa postupu uvedeného v relatívnej návod na obsluhu

Doprava

Uistite sa prosím, vašu dodaciu adresu je správne. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. Ak omylom, ktoré ste podali, aby s nesprávnu adresu dodania, kontaktujte, prosím, ihneď po kúpe. Tovar bude expedovaný do 48 hodín po prijatí platby / vymazaný (okrem víkendov a sviatkov).

Podmienky Predaja

Prosím, prečítajte si a pochopte pred nákupom.

Návrat Chybná & Non Chybný Tovar Všetky výrobky sú jednotlivo kontrolované, než bude odoslaný, zabezpečiť položky sú odosielané v perfektnom stave. Ak ste dostali chybný produkt, prosím kontaktujte nás e-mailom požiadať o výmenu alebo vrátenie peňazí. Položka musí byť vrátený do 14 dní od zakúpenia Položka musí byť vrátení neoznačené a v Pôvodnom Obale Vrátiť prepravné náklady, je kupujúci zodpovednosť

Kontaktujte Nás

Ak máte akékoľvek otázky, prosím opýtajte sa ma. Budem odpovedať do 24 hodín. Všetky pozitívne spätná väzba bude vrátený s pozitívnou spätnou väzbou. V mimoriadnom prípade, že máte problém s vaším položky, odporúčame vám kontaktovať nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme radi pomôžeme s vaším problémom.

Štítky: foamer mlieko, formy flor, ovládanie tcl, pekné flo2re, ovládanie pekné, diaľkový ovládač pekné, hcs301, pekné vysielač flo2re, kinetix obuvi, PEKNÉ.


( 5 Hodnotenie )

Počet