USB Kúrenie Krku List Elektrický Krku Zábal Teplejšie Pad Umývateľný Izolácia 3 Teplotné Úrovne Kontroly Krku Vyhrievané Podložky Film

€3.35


USB Kúrenie Krku List Elektrický Krku Zábal Teplejšie Pad Umývateľný Izolácia 3 Teplotné Úrovne Kontroly Krku Vyhrievané Podložky Film

Odrážky: 1、5V2A Napájacieho Adaptéra: Použitie 5V2A napájací adaptér do tepla na dosiahnutie požadovaného účinku.

2、Široké Uplatnenie: kompozitné vlákno má dobrý izolačný účinok, ľahký a ľahko prenosný, vhodný pre outdoorové potreby na kempovanie alebo iné aktivity v zime.

3、Mäkký a Odolný proti Roztrhnutiu: tkanina je mäkký a odolný voči treniu, silný a odolný proti roztrhnutiu.

4、Skladacia a Nepremokavé: výrobok má USB konektor, jednoduché použitie, skladací a vodotesný do určitej miery, a to rovnomerne vyhrievané, umývateľný.

5、Vhodné Časti Tela: Suitble pre oblečenie, kúrenie, krku, kúrenie, pupok vykurovania, atď.

Funkcie:

Umývateľný, ľahko sa vtiera, izolované, bez statickej elektriny, rezistentné na ťahanie.

Špecifikácia:

Typ: Krk Kúrenie Film

Farba: čierna

Vstupné: 5V2A

Výkon: 7W

Váha: cca 35 g

Teplota: 30-50℃

Hrúbka: približne 0,5 mm

Veľkosť(cca.): 10X16.5 cm/3.94*6.5 v

Použitie: krk, kúrenie

Načasovanie funkcie: zapnúť prepínač, stlačte prepínacie tlačidlo na 3 sekundy, v akejkoľvek pozícii a ak chcete zadať 30-minútový časovač funkcia.

Balenie Zoznam:

1 Sada Krku Kúrenie Film

Poznámka:

1. Vykurovanie handričkou musí byť zapojená do 5V2A napájacieho adaptéra alebo 5V2A power bank dosiahnuť požadovaný efekt ohrevu. Ak výstup nie je dosiahnutá teplota nastavenie svetlo nebude na alebo vykurovací efekt nebude zrejmé, keď pri vysokej teplote úrovni.

2. Keď používate, použite, prosím, silnej bavlnenej látky, napríklad uterákom zabaliť kúrenie list hore a dole. Toto je zabrániť tepla z je rýchlo rozptýli. Teplota nie je možné merať, ak sú umiestnené na stole.

3. Nenabíjajte pri vysokej teplote na dlhý čas, keď nie v použitie.

Štítky: bolesť v krku podporu, krčná tepla, lisovaný plech izolácia, ohrievač rameno, šatka usb, čierna izolácia list, elektrické šatka, elektrické vykurovanie pad pre bolesti, gumená izolácia list, krk ortopedické.


( 1 Hodnotenie )

Počet