Hliníkové Auto Sag Súprava Na Opravu Jamy Opravu Zadarmo Chrome Neznížila Opravy Sťahovák Jednoduché Ovládanie Paintless Neznížila Oprava Nástrojov

€6.97


44291 NAJLEPŠIE

Funkcie:

1.Jednoduché zhromažďuje: Paintless neznížila opravy nástroje obsahujú veľa doplnkov, zabezpečujeme skladovanie vrecko pre vás, aby všetky tie malé príslušenstvo.

2.Farba Prostrediu: Mäkkej gumy v neznížila zdviháky, držiak na dno môže zabrániť laku je poškriabaný. Lepidlo môže byť ľahko odstránená a nebude bolieť pôvodné farby.

3.Profesionálne Lepidlo: Eko-šetrné lepidlo palice určené predovšetkým pre auto neznížila opravy a viskozity lepidlo palice je dosť silný, aby vytiahnite neznížila. 80% auto repair obchody, použite náš lepidlo.

4.Široko Používané: funguje dobre pre opravu chladničky, práčky povrchu preliačiny. vyrobený PA materiálov, neznížila sťahovák vyrobený vysoko uhlíkovej nehrdzavejúcej ocele, dostatočne odolné.

5.Jednoduché Prevádzkovať: Tento neznížila odstrániť súbor poskytuje vhodnú platformu pre každého, kto sa používať ako príslušenstvo nie sú zložité vôbec. Je to jednoduché opravy neznížila s podrobnými opravy kroky popísané v návode. Tiež, môžete nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky, sme vždy stáť pri

Popis:

1.Použiť všeobecne pre spracovanie plechu automobilov, chladnička,motocykel, práčka, atď

2.Keď máte Paintless Neznížila Súprava na Opravu, nebudete musieť jazdiť na body shop pre oprava auta preliačiny, čo musíte urobiť, je vytiahnite vhodné neznížila opravy nástrojov a vydajte sa na oprave vášho auta. Prečo nie ušetriť náklady spôsobené DIY neznížila opravy kúpiť jednu fľašu svojho milovaného vína, alebo si vychutnať slniečko cestu? Vyberte túto Opravu Auta, prinesie vám radosť a pohodlie.

Špecifikácie:

Materiál: Hliníkový rám+oceľ skrutky trakciu pad+meď matica

Veľkosť:200*65*50mm

Farba: čierna

Balenie obsahuje:

1setx Zlato-free Neznížila Opravy Sťahováky

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: pdr náradie pre odstránenie preliačiny paintless neznížila, špeciálne priadze, neznížila sťahovák, neznížila paintless opravy, hviezda priadza, odstránenie auto preliačiny, neznížila opravy, kkmoon paintless neznížila, lepidlo paintless neznížila, odstraňuje preliačiny auto.


( 1 Hodnotenie )

Počet