Keyestudio 4WD Multi BT Robot do Auta Inovované V2.0 W/LED Displej pre Arduino Robot Kmeňových EDU /Programovanie Robota Auto/DIY Kit

€53.76


Výhody v porovnaní s Verziou 1.0 (KS0192)

1.Inštalácia je jednoduchšia. Zjednodušený proces inštalácie verzie 1.0. 2.Zapojenie je jednoduchšie. Všetky rozhrania boli zmenené na pevné terminály, zjednodušenie kabeláže kroky. 3.Pridané výraz tváre panel na DIY svoj vlastný výraz pack. 4.Upgrade na Bluetooth 4.0 verzia pre rýchlejšiu komunikáciu a dlhšie vzdialenosti. 5.Vybavené APP riadenie Android a IOS platformy, výrobky majú lepšiu kompatibilitu. 6.Mixly grafické programovanie je jednoduché naučiť a jednoduché ovládanie a je najlepšou voľbou pre rodič-dieťa vzdelávania. 7.Dve napájania režimy zákazníkom poskytnúť viac možností.(18650 batériu & AA batérie)

Popularita Maker Vzdelávanie má za následok rôzne Maker produktov, z ktorých niektoré sú kombinácie elektronické komponenty a moduly, a niektoré sú nové a inovatívne produkty.

Na 4WD multifunkčné inteligentné auto novo rekonštruované podľa Keyi Skupiny je jeden z najviac populárnych kategórií: programovanie robotov.

To nie je len krásny vzhľad, ale aj silný vo funkcii.Okrem bežne používaným funkciám sledovania, vyhýbanie sa prekážke, diaľkové ovládanie, atď.,a výraz tváre sa pridá príliš, môžete DIY vlastné roztomilý výraz, úžasné! Ak si myslíte, že to nie je dosť, môžete pridať ďalšie senzory na dokončenie váš prieskum cestu. Parametre Motor control je riadený L298P rozširujúca doska, vstavaný prepínač power control. Ultrazvukový modul sa používa na zistenie, či je predné prekážky a vzdialenosť medzi prekážkou a 4WD BT Robot Auto. Na 4WD BT Robot Auto prekážkou vyhýbanie systém je vytvorený. Motor je Parametre: 5V 200 ot. / min./ min Poskytuje grafický programovací kód skúšky a podporu Mixly. Bezdrôtové pripojenie Bluetooth modul môže zápas s Bluetooth mobilného telefónu na diaľku ovládať 4WD BT Robot Auto, a podporuje Android a IOS systému. Môžete prístup k externým napätím 7~12V, a môže niesť rôzne senzorové moduly, dosiahnuť všetky druhy funkcií podľa vašej fantázie. IR prijímač modul zápasy s IR diaľkové ovládanie na ovládanie 4WD BT Robot Auto Poznámka:

Vzhľadom na prepravné dôvod,Budeme loď auto na kusy, nie zmontované sady.a neobsahuje batérie.(sme poskytli dve typ batérie držiak 18650 a AA )

S pozdravom

Štítky: 8 bitov led, pc klávesnica, arduino matice, arduino, arduino auta robot, arduino displej lcd, edu, pic18f4550, displej ole, arduino mini pro.


( 1 Hodnotenie )

Počet