Motocykel Taška Univerzálne Motocyklové Nástroj Taška na Riadidlá Sissy Bar Taška PU Kožené Motocykel Sedlo taška Nástroj pre Ukladanie Puzdro, 2 Popruhy

€14.11


Podmienka:

Názov Produktu: Motocykel Tool Bag Názov produktu : nástroj taška Stav : 100% Zbrusu nový Materiál : PU koža , pracky Farba : ako na obrázku Rozmer : 30x13X13cm (L x W x H) Replace na vozidle : prednej strane Obutie : Harley Softail Sportster Dyna

Funkcie:

Vysoká kvalita,dlhá životnosť. skladovanie líšiť motocykel opravy nástrojov . Zvýšenie charakteristické pre vaše auto. Jednoduchá inštalácia.

Poznámky:

1.Poskytujeme jasné obrázky, merania, ak je to možné. Prosím, skontrolujte, ako veľa ako je to možné, uistite sa, že položka je ten, ktorý potrebujete. 2.Prosím, aby 0.5-1 palec rozdiel vzhľadom na ručné meranie.(1inch=2.54 cm) 3.Nie sú žiadne pokyny uvedené v tejto súprave.Ak chcete vedieť, ako používať alebo nainštalovať to, prosím, kontaktujte nás e-mailom,poskytneme vám pomôcť čo najviac. 4.Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od záznam snímok v dôsledku rôznych obrazovke počítača, vďaka za pochopenie.

Štítky: motorcicle zadné vrecko, motor kože, motocykel skladovanie, motocykel prepravu popruhy, motorky prilby skladovanie, motocykel saddlebags, malé swingarm taška, dain rukavice, kufor na motocykel, Smartbuy.


( 1 Hodnotenie )

Počet