Montessori Vzdelávacie Hračky Drevené Hračky pre Deti Raného Vzdelávania Deti Inteligencie Geometrické Tvary Poznanie Hrad Hádanky

€3.85


Informácie o produkte: Montessori Vzdelávacie Hračky Drevené Hračky pre Deti Raného Vzdelávania Deti Inteligencie Geometrické Tvary Poznanie Hrad Hádanky Názov Produktu: Geometrické Tvary Poznanie Hrad Hádanky Vekový Rozsah: 2-4years staré Veľkosť: 17.5*8.2*2.2 CM (ako obrázok) Hmotnosť: 0.16 kg Materiál: Vysoko-Kvalitného Dreva монтессори Монтессори 몬테소리

Skutočné Fotografie Zobraziť:

Lepšie Služby

1.Ponúkame službu Dropshipping objednávky , Vítané Drop užívateľ urobiť, aby z môjho Obchodu.

2.Normálne,budeme posielať svoje položky v 1-5days .

3.Pravidlá sú rozdielne v každej krajine, bohužiaľ, nie je tam žiadny spôsob, ako nám vedieť, pravidlá, predpisy, vlastné tradície, postupy, papierovanie v každej krajine, Preto nemôžeme poskytovať rady o daní vo vašej krajine, ale ak viete, že informácie z daní pravidiel vo vašej krajine, len povedz nám, budeme viac než radi, sledovať svoj krok.

Spätná väzba

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: pre dospelých puzzle hrad, vintage hrad puzzle, jigsaw puzzle hrad dospelých, hradu bran puzzle, magic castle puzzle, puzzle hrad dievčatá, 3d puzzl hrad, jigsaw puzzle zámku disney, hrad elsa puzzle, kovové hádanky hrad.


( 0 Hodnotenie )

Počet