3V Tepelnej Bavlna Vyhrievané Ponožky Muži Ženy Batérie Prípade batériový Zime Nohy Teplejšie Elektrické Ponožky Elastické, Mäkké Ponožky

€5.38


Dať 4 AA batérie do dvoch batéria polí, prosím, použite dobíjacie viac ako 1500MAH Batéria AA. Inak si môže nájsť ponožky nemám tepla

Poznámka:Drahý priateľ, tam sú 2 štýly tejto vyhrievané ponožky. Prosím, nákup podľa vašich neess.

Štýl 1:

Dscription

Materiál: bavlna

Farba:Čierna

Kúrenie plocha: prst späť

Vykurovanie teplota: cca 50℃

Veľkosť: voľná veľkosť ( osadenie výška: o 24-37 cm/9.45-14.57 palec, vložky: cca 21-30 cm/ 8.27-11.81 palca) elastické pančuchy umožňuje úsek.

Funkcia

1.Elektrické ponožky, materiál bavlna, priedušná, svieži sušenie, všestranný zhustne, elektrické moduly využívajú tenké, jemné.

2.Elektrické Vyhrievané Ponožky Pre Chronicky Studené Nohy.

3.Neuveriteľné pre naháňa, ľad, rybárčenie, lezenie, a brandishing príležitostiach. Nebude stun, bez ohľadu keď je mokrý.

4.Zhora posilniť zadné oblasti a prst, a zapustené otepľovanie komponent umožniť koncentráciu v teple v toe chrániť vaše nohy dostali v pohode.

Použitie

1.Dať 4 AA batérie do dvoch batéria polí, prosím, použite dobíjacie viac ako 1500MAH Batéria AA. Inak si môže nájsť ponožky nemám tepla.

2. Pripojte ponožky zástrčky do batéria polí, zapnite (tam je swich na batérie poľa), pocit prednej strane priehlavku ponožky a v jednej na dve minúty.môžete cítiť, že ste kúrenie.

3. Odporúčame vám nosiť pár tenké zásoby vo vnútri prvej, potom nosiť vyhrievané stavy mimo vložte batériu boxy s batériami vnútri batérií vrecká na ponožku. zapnite spínač, zapojte sa do ponožky' zástrčky, a vaše nohy budú cítiť teplejšie.

Upozornenie

Turm off prepnutie na batérie boxy, keď nie je možné použiť, alebo v prípade nadmernej teploty

Umývanie:

Je lepšie, že vyhrievané ponožky sú umyté od ruky, ale batérie box nemá dať do vody.

Zoznam Balíkov

1 pár elektrické ponožky

1 pár 3V DC priestoru pre batérie (bez batérií)

Štýl 2:

Dscription

Farba:Black/White

Materiál: bavlna + ohrevu drôtu

Veľkosť: Priemerná veľkosť (trubice výška 24-37 CM/9.45-14.57 v, jediným 21-30 CM/8.27-11.81 v); ponožky majú pružnosť, môže úsek

Lítiová batéria 2200MAH, čas nabíjania je 3,5 hodiny plné, čas ohrevu 4-5 hodín

Funkcia

1.Nabíjateľné lítiové batérie, kúrenie, tri-úroveň ovládania teploty, teplé a pohodlné.

2.Produkt 5V napätie, nízkej teplote 35 stupňov Celzia, teplota média 45 stupňov Celzia, vysokej teplote 55 stupňov Celzia tri-nastavenie rýchlosti uhlíkových vlákien je horúci,Keď nabíjania, 3 LED svetlá lítiové batérie, flash. Keď je plne nabitá, 3 LED svetlá sú vždy zapnuté a 4-5 hodín môžu byť použité.

3.Mäkké, pohodlné, pružné, trvanlivé, izolované, a umývateľný vodou.

Zoznam Balíkov

1 Dvojlôžková Poplatok Ohrev Teplé Ponožky

1 Pár Nabíjateľné Lítiové Batérie

1*Usb Nabíjací Kábel

Vezmite Prosím Na Vedomie,

1. Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: vyhrievané sveter batérie, nohy tepla, mens ponožky mes, nylon ponožka, menovitý elektrický ponožky, kožušinu členok ponožky, japonský biela leg warmers, nohy v teple, priedušná bambusové vlákno ponožky, 10pairs ponožky ženy nastaviť.


( 3 Hodnotenie )

Počet