MONREO ORIGINÁLNE KOŽENÉ PEŇAŽENKY

€30.14


Produkt Prispôsobenie

Pre prispôsobenie, to bude stačiť, ak chcete písať iba písmená chcete byť vytlačené alebo meno a priezvisko v "Zadajte prispôsobenie poznámka" pole nad Pridať do Karty a Kúpiť Teraz tlačidlo. Prosím, nezadávajte zbytočné a špeciálne znaky, pretože text napísaný na prispôsobenie oblasti sa berú do úvahy, naša spoločnosť nie je zodpovedná za tlačové chyby, ktoré môžu vzniknúť v dôsledku nesprávne zadané znaky.

Od procese písania vyrobené na peňaženky ako produkt prispôsobenie procesu je osobný proces, neexistuje právo vrátiť / odstúpenie od zmluvy o výrobky, kde je tento proces je.

Vlastnosti produktu Vhodné pre unisex 10 kartu oddiel 2 papierové Peniaze oddiel 100% Prvej Triedy pravej Kože Úplne Handmade Výrobu TSE a Certifikovaná podľa ISO 9002 Výška 11 cm, Šírka 9 cm

KOŽENÉ

Pomocou premium top zrno kože cez celý rozsah je základ a inšpiráciu pre naše remeslo. Len tie najlepšie materiály, ktoré sú pridelené do remeselníci naše nadčasové a kultovým kusy z najviac sofistikovaných tanneries sa vo svete žijúci v Severnej Amerike & Taliansku. Prírodné prémiové zrna kožené požičiava odlišné osobnosti našich výrobkov vzhľad, textúra, a čuchový zážitok.

RUČNÉ

Sme cestovali na desiatky tovární a prišiel nájsť kvalifikovaných remeselníkov s skutočnú vášeň a skúsenosti, pracovať v ultra čisté prostredie, v ktorom používame na remeselníci náš celý sortiment. Každý krok výrobného procesu je vykonať ručne s extrémnym dôrazom na detail.

Vyrábame elegantné a nezávislé vzorov, ktoré sú vhodné pre použitie na osobu a sú úplne ručné pre vás. Ponúkame originálne kožené výrobky vhodné na každodenné používanie, aby našim zákazníkom na základe trvanlivosti a prispôsobené návrhy. Veríme v rovnosť žien a mužov, takže všetky naše výrobky sú unisex. Prajeme vám príjemné nakupovanie ...!

Štítky: kožené peňaženky, peňaženka žena, peňaženky, typická mužov, kožené peňaženky, muži kabelku, muž peňaženky, typická kožené peňaženky, kožené peňaženky mužov, peňaženka ženy, kabelku ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet